Από τη στιγμή που ο Μάικ Σιζέφσκι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, τα σενάρια διαδοχής δίνουν και παίρνουν. Δεν είναι, άλλωστε, λίγοι οι προπονητές που θα ήθελα να καθοδηγήσουν την Team USA στο επόμενο Μουντομπάσκετ και, εν συνεχεία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη μακρά λίστα της διαδοχής είναι αυτό του Νταγκ Κόλινς. Ο προπονητής των Φιλαδέλφεια Σίξερς φέρεται να είναι ένας εκ των εκλεκτών της αμερικανικής ομοσπονδίας, με τους Γρεγκ Πόποβιτς (Σαν Αντόνιο Σπερς) και Ντοκ Ρίβερς (Μπόστον Σέλτικς) να είναι οι… ανταγωνιστές του.

“Πιστεύω πως αυτοί που θα έπρεπε να απασχολήσουν περισσότερο είναι ο Γκρεγκ (Πόποβιτς) και ο Ντοκ (Ρίβερς). Θεωρώ πως ανάμεσά τους θα έπρεπε να επιλεγεί ο διάδοχος του Μάικ Σιζέφσκι. Ο “Ποπ” γιατί όσα χρόνια βρίσκεται στο ΝΒΑ έχει καταφέρει πάρα πολλά, και εν συνεχεία ο Ντοκ”, δήλωσε για το θέμα ο Νταγκ Κόλινς εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον θαυμασμό του για τους δύο ανταγωνιστές του.