Ο νέος συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στους Μπακς, Μάθιου Ντελαβεντόβα, σε δηλώσεις του τόνισε ότι βασικός στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στα playoff, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστεί με τον Τζέισον Κιντ.

Ενθουσιασμένος φαίνεται να είναι ο Μάθιου Ντελαβεντόβα με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο Αυστραλός γκαρντ που την περσινή χρονιά κατέκτησε με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, φέτος θα κληθεί να φέρει εις πέρας τον ηγετικό ρόλο που θα χει στους Μπακς, με τον ίδιο να υπογραμμίζει ότι βασικός στόχος της ομάδας είναι τα playoff.

Συγκεκριμένα ο Αυστραλός είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος για την προοπτική του Μιλγουόκι, ειδικά απ’ την στιγμή που θα έχω ηγετικό ρόλο. Προφανώς, στο Κλίβελαντ, με τον Ίρβινγκ να υπάρχει στη θέση του πόιντ γκαρντ, υπήρχε ένα ταβάνι στο τί μπορούσα να πετύχω».

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θα είναι ωραίο που θα μάθω πράγματα από έναν από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ όλων των εποχών όπως ο Τζέισον Κιντ. Φυσικά, στόχος μας είναι να μπούμε στα play off».