Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο star των «πολεμιστών» όταν ρωτήθηκε για τον Κάιρι Ίρβινγκ. Είναι λογικό να ασχολούνται όλοι με τη συγκεκριμένη υπόθεση, μετά την απόφαση να γίνει trade ο Αμερικανός guard και συνεπώς να αφήσει τους Καβαλίερς. Ίσως μαζί με τον Καρμέλο Άντονι να αποτελούν τα δύο πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα του φετινού καλοκαιριού.

Ωστόσο ένας άνθρωπος που δεν τον νοιάζει καθόλου η έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι και ο Κέβιν Ντουράντ. Ο star των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί γύρω από τον Κάιρι Ίρβινγκ, απάντησε ότι δεν τον απασχολεί αυτή τη στιγμή ο άσος των Καβαλίερς. Να αναφέρουμε ότι ο «KD» βρίσκεται σε καμπ στην Ινδία στα πλαίσια του NBA Academy.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αλήθεια δεν με ενδιαφέρει καθόλου η υπόθεση του Ίρβινγκ. Εγώ θέλω απλώς όλοι οι παίκτες της Λίγκας να είναι χαρούμενοι εκεί που παίζουν και να περνάνε καλά παίζοντας μπάσκετ. Έτσι, όπου κι αν είναι αυτό για τον Κάιρι, ελπίζω να το βρει αυτό. Αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι παίκτης-φαινόμενο. Είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και έμαθα πολλά απ’ αυτόν».