Αμφότεροι θεωρούνται «καλά παιδιά» στο ΝΒΑ. Τόσο, που όχι μόνο δεν συνηθίζουν υπερβολές στις δηλώσεις τους, αλλά σπανίως αντιδρούν άσχημα ακόμη και σε σκληρά μαρκαρίσματα. Μονάχα που φαίνεται πως στην περίπτωση των αρχηγών των Θάντερ και Χιτ αντίστοιχα, ισχύει το… «τα γραπτά μένουν». Διότι μπορεί να μην μίλησαν άσχημα, αλλά έγραψαν ο ένας στον άλλον κάποια λόγια στο Twitter, που μόνο ως αλληλοκατηγορίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Ο Κέβιν Ντουράντ δείχνει πως δεν κρατά καμία κακία στον μέχρι πρόπερσι συμπαίκτη του (και πολύτιμο «κομμάτι» στο παζλ» των Θάντερ στην πορεία ως τους Τελικούς του 2012) Τζέιμς Χάρντεν, τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Σχολιάζοντας σε τηλεοπτική συνέντευξή του πως «ο Τζέιμς θα έπρεπε να αντικαταστήσει τον Ουέιντ στο Top-10 των κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ»! Η απάντηση του «κάπτεν» του Μαϊάμι και τρις (2006, 2012, 2013) πρωταθλητή Ντουέιν Ουέιντ ήταν άμεση. Αναρτώντας στο Twitterμία φωτογραφία με ένα σημείωμα προς τον εαυτό του, που έγραφε: «Ο Κέβιν Ντουράντ είπε πως ο Χάρντεν πρέπει να με αντικαταστήσει στο Top-10. Να μην ξεχάσω: Να τον κάνω να σεβαστεί την θέση μου στην ιστορία… Ξανά»! Οι δύο αντίπαλοι αναμετρήθηκαν στους Τελικούς του 2012, με τους Χιτ να επικρατούν με 4-1. Ο Ντουράντ, πάντως, δεν περίμενε να αποκριθεί στο παρκέ, γράφοντας: «Δείξε μου. Μην μου κάνεις tweet»!!!

Οι μέρες των κοινών διαφημίσεών τους φαίνεται πως αποτελούν παρελθόν και το «σενάριο» αντιπαλότητας του παρακάτω σποτ επιβεβαιώνεται