Ο Ντρέικ έχει βαλθεί να αναπαραστήσει σε όλο της το μεγαλείο, εκείνη την περίφημη λέξη της ελληνικής «αργκό», το περίφημο: «καραγκιοζιλίκια». Ο γνωστός ράπερ και οπαδός των Ράπτορς έχει δώσει ρεσιτάλ γραφικότητας, γελοιότητας και προκλητικότητας με τα όσα κάνει κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα ματς των Μπακς με το Τορόντο.

Στο Game 3 έκανε «trash talking» στον Ελληνα παίκτη κατά την διάρκεια του ματς. Στο Game 4 μετά από μια χαμένη βολή του «Greek Freak» o Ντρέικ είδε ότι τον δείχνουν οι κάμερες και αμέσως άρχισε να γελάει σε βάρος του Ελληνα παίκτη.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ο υπεύθυνος του γραφείου που εκπροσωπεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ευρώπη, ξέσπασε κατά του Ντρέικ με αφορμή τα «καραγκιοζιλίκια» του ράπερ μετά την χαμένη βολή του Giannis στο Game 4.

Ο Ελληνας ατζέντης ανέφερε σε ποστ που έβαλε στο twitter (το ποστ πάντως, λίγο μετά έδειχνε να έχει κατέβει):. «Φανταστείτε μια συναυλία και έναν αθλητή να κάθεται στις θέσεις VIP, ακριβώς δίπλα από ένα συγκρότημα και να στέκεται πάνω στη σκηνή μόνο και μόνο για την προβολή του. Γνωρίζοντας ότι όλες οι κάμερες είναι πάνω του. Και μάλιστα να κάνει περιστασιακά και μασάζ στον τραγουδιστή. Τόσο η ασφάλεια, όσο και ο ίδιος τον αφήνουν. Δεν έχω ξαναδεί κάτι που να δείχνει τόσο μεγάλη ασέβεια».

 

Η ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΡΕΪΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΒΟΛΗ ΤΟΥ GIANNIS ΣΤΟ GAME 4

 

 

ΤΟ TRASH TALKING ΤΟΥ ΝΤΡΕΪΚ STO GAME 3