Οι ήττες φέρνουν γκρίνια και στη Νέα Υόρκη υπάρχει μπόλικη από την αρχή της χρονιάς, με τον Julius Randle να βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο για λάθος λόγους. Στην ήττα των Knicks από τους Lakers στο Los Angeles συνέβη ξανά, όταν νευρίασε με τον Scott King, μέλος του προπονητικού σταφ, με συνέπεια να απωθήσει το λάπτοπ που κρατούσε κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ.

Σύμφωνα με τον Tom Thibodeau το θέμα λύθηκε αργότερα και ήταν απλά μία «ένταση της στιγμής», όπως τόνισε ο προπονητής των Knicks. Το κακό είναι ότι ο Randle έχει πολλές «κακές στιγμές» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και από “ήρωας” έχει μετατραπεί σε έναν παίκτη που εμπλέκεται ακόμα και σε σενάρια ανταλλαγής εδώ και μερικές ημέρες…

Ο Randle πέτυχε 32 πόντους και μάζεψε 16 ριμπάουντ στο συγκεκριμένο ματς, ενώ έχει 18,7 πόντους, 10,0 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ κατά μέσο όρο στη χρονιά. Αριθμοί που δεν είναι κακοί (sic), απέχουν όμως πολύ από αυτά που είχε την περσινή χρονιά (24,1 πόντοι μ.ό.), όπως και τα ποσοστά ευστοχίας του στο γήπεδο (41,6% συνολικά και 30,6% στα τρίποντα, ενώ πέρυσι είχε 41,1%).