Μετά το πολύ πρόσφορο ντεμπούτο του χθες (6/4) κόντρα στους Portland Trail Blazers, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης συνέχισε τις θετικές του εμφανίσεις στο ΝΒΑ με τα χρώματα των Oklahoma City Thunder στην εύκολη ήττα τους από τους Utah Jazz, που κάνουν μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στη Δυτική περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκαρντ κατάφερε να ανέλθει πάλι σε διψήφια κλίμακα επιθετικά μετρώντας 11 πόντους με 4-9 σουτ εντός πεδιάς, 1-2 τρίποντα και 2-4 βολές, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ αλλά και 2 κλεψίματα, την ίδια στιγμή που υπέπεσε σε 2 μόλις λάθη (7 χθες) και 3 φάουλ σε 30 λεπτά παρουσίας.

Μάλιστα, εκτός του ότι έπαιξε τα πέμπτα περισσότερα λεπτά από την ομάδα του, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε και το δεύτερο καλύτερο +/- στη βραδιά για την Oklahoma, που αντίκρισε τους Hoard, Robinson-Earl και Roby να είναι οι πρώτοι σκόρερ της με 23, 18, 18 πόντους, αντίστοιχα, αλλά και τον Simpson τον κορυφαίο της δημιουργό με 11 τελικές πάσες για 4 λάθη.

Από την άλλη μεριά, για τη Utah, 3 παίκτες έφτασαν στο double double (Gobert, Whiteside, Clarkson) ενώ ακόμα ένας (Butler) άγγιξε το triple double (7 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 10 ασίστ). Ωστόσο, μάλλον ο καλύτερος παίκτης τους δεν ήταν άλλος από τον Bojan Bogdanovic, που τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους και 7-11 σουτ εντός πεδιάς (11-11 βολές). 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ