Δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ενίοτε ξεσπάνε και μεγάλες κόντρες εκεί και το «ξεκατίνιασμα» πάει σύννεφο. Ο Draymond Green είναι ένα από τα πρόσωπα που συχνά πυκνά ανοίγουν μέτωπα με όλους.

Ο παίκτης των Golden State Warriors είναι κεντρικό πρόσωπο σε μια νέα κόντρα που έχει ξεκινήσει και η οποία περιλαμβάνει πολλές πικρόχολες δηλώσεις.

Το ένα μέτωπο της κόντρας το άνοιξε ο Green, ο οποίος έριξε το γάντι σε Lakers και Shaquille O’Neal. Την ίδια ώρα, πάντως, ο Green είχε κι άλλο ανοιχτό μέτωπο. Ασχετο με το θέμα Lakers. Την ίδια στιγμή που ο παίκτης των Warriors έκανε επίθεση στους Lakers και τον Shaq δεχόταν ομοβροντίες και ολομέτωπη επίθεση από τον Charles Barkley, με τον οποίο είναι στα μαχαίρια εδώ και καιρό.

H επίθεση Green σε Lakers και Shaq

Ο Draymond Green περιέλαβε τους Lakers και τον Shaquille O’Neal, ο οποίος είχε πει ότι οι «Λιμνάνθρωποι» με τους οποίους είχε κάνει το three peat τις σεζόν 2000, 2001, 2002 ήταν καλύτεροι από τους Bulls του Jordan. Ο Green τόνισε ότι εκείνος ο Curry και οι «πολεμιστές» είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών  και θα διέλυαν τους Lakers και τον Shaq. «Είμαστε η κορυφαία ομάδα της ιστορίας. Εγώ και ο Curry θα διαλύαμε τον Shaquille  με pick n’ roll»!

H επίθεση Barkley σε Green

Την ίδια στιγμή ο Charles Barkley έβαζε στο σημάδι τον Green. Για άλλο λόγο βέβαια. Ο «Sir Charles» γενικά τα έχει με τον παίκτη των Warriors και δεν του εξαπέλυσε ριπέ βολές κατά ριπάς για τα όσα είπε για τους Lakers. Τον… έκραξε στο πλαίσιο της γνωστής τους κόντρας, βάζοντας στην κουβέντα και τη μουσική, αλλά και τον σταρ της ποπ, Justin Timberlake.

O Barkley είπε: «Ο Green είναι σαν τον τύπο που αποτελεί το χειρότερο μέλος μίας μπάντας αγοριών. Δεν καταλαβαίνει ότι κάθεται δίπλα στον Timberlake. Δεν καταλαβαίνει ότι τα κορίτσια πετούν τα ρούχα τους στον Timberlake και όχι σε αυτόν».

Μέσα σε όλα, βγήκαν στην επιφάνεια σενάρια, που ανέφεραν ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην παραμείνει στο Golden State ο Green και να δοθεί ως αντάλλαγμα για ένα καλό φετινό draft pick.

Ο… ΑΓΡΙΟΣ GRAYMOND GREEN