Οι Νιου Γιορκ Νικς συνεχίζουν να ενισχύουν το ρόστερ τους, ώστε να παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ και να βρίσκονται στις κορυφαίες ομάδες της Ανατολής. Μετά τις «ηχηρές» μεταγραφές των Ντέρικ Ρόουζ και Γιοακίμ Νοά, αλλά και την συμφωνία με τον Μπράντον Τζένινγκς, οι Νεοϋορκέζοι είναι έτοιμοι να εντάξουν στο δυναμικό τους αυτή την φορά, έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Ο πρώην παίκτης της Μάλαγα, φαίνεται πως δε θα βρίσκεται για πολύ καιρό στο ρόστερ της Νταρουσάφακα, καθώς ενημέρωσε την ομάδα του, πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, αποδεχόμενος την πρόκληση της Νέας Υόρκης. Οι συμπατριώτες του, κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο του Λιθουανού φόργουορντ με τους Νικς, χωρίς να έχει γίνει γνωστό με ακρίβεια το ποσό που θα εισπράξει συνολικά.

Την περασμένη σεζόν, ήταν μακράν ο κορυφαίος παίκτης της Μάλαγα και με τις εμφανίσεις του κέρδισε την ευκαιρία στο «αμερικανικό όνειρο», έχοντας κατά μέσο όρο 12 πόντους και 3.4 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα σημείωσε 10.4 πόντους και τρία ριμπάουντ ανά ματς.