Ο Bogdan Bogdanovic ήταν ο διακαής πόθος των Bucks και είχαν βάλει ακόμα και τα πιο μεγάλα μέσα για να τον «ψήσουν» να φορέσει την φανέλα του Milwaukee, αν και τελικά δεν τα κατάφεραν και ο Σέρβος προτίμησε την Atlanta.  Τα… μεγάλα μέσα πέρα από τα λεφτά ήταν ο απόλυτος σταρ της ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του, Θανάσης.

Ειδικά το πιο μεγάλο «ψηστήρι» είχε αναλάβει να το κάνει ο Θανάσης. Σύμφωνα με το  Bleacher Report ο «Greek Freak» και ο συμπαίκτης του στους Bucks και αδελφός του ο Θανάσης είχαν από κοντά τον Σέρβο.

Του μιλούσαν στο τηλέφωνο, του… έκαναν πλύση εγκεφάλου για να προτιμήσει τους Bucks.

Ο Θανάσης τον είχε πιο πολύ από κοντά και δεν σταματούσε να επικοινωνεί μαζί του συχνά για να του υπενθυμίζει πόσο τον θέλουν τα «ελάφια».

Ο Σέρβος έδειχνε αρχικά κοντά στην ομάδα, κάτι που είχε χαροποιήσει όλους στον σύλλογο και ειδικά τον Γιάννη, που ήθελε τον Bogdanovic, καθώς τον θεωρούσε τεράστια προσθήκη για τα «ελάφια» και ένα σημαντικό βήμα για το χτίσιμο μιας ομάδας που θα χτυπήσει επιτέλους τον τίτλο στο ΝΒΑ.

Τελικά, όμως, το deal έμπλεξε, καθώς οι Bucks κατά παράβαση των κανονισμών του ΝΒΑ είχαν οι Bucks είχαν ξεκινήσει τις επαφές με τον Bogdanovic πριν ανοίξει επίσημα η περίοδος των επαφών των ομάδων με παίκτες και τελικά «χάλασε». Ο Σέρβος και οι Kings δεν τα βρήκαν με τους Bucks και ο Bogdanovic κατέληξε στους Atlanta Hawks.