Η πρεμιέρα του “The Last Dance” είναι πλέον γεγονός. Τώρα απλώς αναμένουμε τα καινούργια επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ της ζωής του μεγάλου “θρύλου” του ΝΒΑ και των Chicago Bulls Michael Jordan. 

Με βάση τα πρώτα δύο επεισόδια, τότε το 3ο και το 4ο αναμένονται να είναι εξίσου “πιασάρικα” προς το ευρύ κοινό. Το ΝΒΑ δημοσίευσε βίντεο στο λογαριασμό του στο twitter με ένα μικρό preview των δύο αυτών επεισοδίων που θα προβληθούν στις 27 Απριλίου

Μάλιστα τα λόγια του Jordan στη στιγμή του βίντεο όπου αφηγείται την ιστορία με τον Rodman,ο οποίος ήθελε να πάει διακοπές μεσούσης της σεζόν ήταν τα εξής:

Όταν ο Σκότι (Πίπεν) ήταν έξω, ο Ντένις (Ρόντμαν) ήταν υποδειγματικός πολίτης,  σε βαθμό που είχε τρελαθεί. Όταν λοιπόν ο Σκότι επέστρεψε, ο Ντένις ήθελε να πάει διακοπές. Πήγα στην προπόνηση και με κάλεσε ο Φιλ (Τζάκσον) και μου είπε οτι ο Ντένις θέλει να μου πει κάτι. Όταν ο Ντένις θέλει να μου πει κάτι, ξέρω ότι δεν είναι κάτι που θέλω να ακούσω.

Ο Ντένις λοιπόν μου λέει “χρειάζομαι διακοπές”. Κοιτάζω τον Φιλ και τον ρωτάω “τι εννοεί χρειάζεται διακοπές;” και ο Φιλ μου λέει “χρειάζεται διακοπές, λίγο χρόνο για να ξεφύγει”. Οπότε απαντάω: “Κοίτα Φιλ, να σου πω κάτι, αν κάποιος χρειάζεται γαμ..νες διακοπές, αυτός είμαι εγώ”.

Κοιτάζαμε τον Ντένις και λέμε “φίλε τι θέλεις να κάνεις;” και απαντάει “πρέπει να πάω στο Λας Βέγκας!” Τότε λέω: “Φιλ, αν αφήσεις αυτό το τύπο να πάει διακοπές δεν θα τον ξαναδούμε. Αν τον αφήσεις να πάει στο Βέγκας, σίγουρα δεν θα τον ξαναδούμε!” Τότε ο Τζάκσον γύρισε στον Ντένις και του είπε “μπορούν οι διακοπές σου να κρατήσουν 48 ώρες;” Και ο Ντένις είπε “δεν έχω επιλογή, θα πάρω ότι μου δώσεις, θα πάρω τις 48 ώρες”!

Δείτε το εν λόγω βίντεο: