Ο Ja Morant στον αγώνα κόντρα στους Oklahoma City Thunder δεν είχε την κατάλληλη ψυχολογία έτσι ώστε να κάνει αυτά που συνηθίζει να κάνει πάνω στο παρκέ και να “μαγεύει” τον κόσμο στο ΝΒΑ. Δικαιολογημένα άλλωστε. 

Ο λόγος που ο 20χρονος ταλαντούχος γκαρντ δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι ήταν πως έχασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης του Kaari Jaidyn λόγω των επαγγελματικών και μπασκετικών υποχρεώσεών του.

Παρόλα αυτά, κατάφερε με 19 πόντους, 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ να της κάνει δώρο μία… νίκη, από μακριά.

Δείτε τι δήλωσε για το γεγονός αυτό:

«Δεν είχα καθόλου καλή διάθεση. Ήταν πιθανώς το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή μου. Της έδωσα, ωστόσο, μια νίκη σήμερα. Οπότε, ελπίζω να χαίρεται γι’ αυτό και για όλα τα δώρα που πήρε πίσω στο σπίτι», και συμπλήρωσε για την ομάδα του: «Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για εμάς και τι μπορούμε να πετύχουμε. Νιώθω ότι έχουμε όλοι πολλή αυτοπεποίθηση και πως παίξαμε ελεύθερα».

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Ωστόσο, ο σταρ των Grizzlies δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έτσι ώστε να ευχηθεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στην κόρη του.

Σε αυτές αναγράφει τα σχετικά:

«Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στην όμορφη πριγκίπισσά μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ και θα κάνω τα πάντα, για να κρατήσω αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Είμαι τόσο ευγνώμων κι ευλογημένος που είμαι πατέρας σου. Ό,τι κι αν κάνεις ή πεις, πάντα μπορείς να στηρίζεσαι στην υποστήριξή μου, στην αγάπη μου και στην καθοδήγησή μου. Ο μπαμπάς πάντα θα σε προστατεύει και θα είναι σίγουρος πως ποτέ δεν θα σου λείψει τίποτα. Απόλαυσε τη μέρα σου μικρή μου. Ο μπαμπάς σε αγαπάει και του λείπεις».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Ja Morant: