Μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα σειρά, όσον αφορά τους φίλους του αθλητισμού, έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό, σε παραγωγή της Bleacher Report. Σε αυτήν, οι φερόμενοι ως… θεοί του αθλητισμού, τοποθετημένοι σε ένα σκηνικό που φέρει την εικόνα που έχει σχηματιστεί για την κατοικία των θεών του Ολύμπου, αποφασίζουν για την τύχη του και για τους… κοινούς θνητούς, οι οποίοι καθημερινά διεξάγουν μεταξύ τους ανταγωνισμό, για το ποιος είναι ο κορυφαίος.

Όταν ήρθε η ώρα για το μπάσκετ, ο αντίστοιχος θεός δεν είχε τις απαντήσεις στα… ερωτήματα του Δία, και πλήρης σύγχυση επικράτησε στο Πάνθεον του Αθλητισμού. Τη λύση έδωσε, ο θεός της ελευθέρας πάλης (wrestling), ο οποίος απέδωσε σε μία τέτοια μονομαχία, την κόντρα μεταξύ ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν, για το οποιος είναι ο κορυφαίος NBAer όλων των εποχών. Κάπου εκεί, όμως, παρεμβαίνει ένας… επίγειος θεός του αθλήματος. Αναφερόμαστε, ασφαλώς, στην «αερότητά» του, με τον Μάικλ Τζόρνταν να ίπταται, να καρφώνει και να υπενθυμίζει πως είναι, δίχως αμφιβολία, ο καλύτερος.

Μία ιδέα που, σίγουρα θα είχε καταστεί συναρπαστική για το κοινό, αν έπαιρνε «σάρκα και όστα». Αξίζει επίσης να αναφερθεί, πως πρόκειται μόνο για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «The Sports Gods»!