Mπορεί η Free Agency στο ΝΒΑ να είναι ανοιχτή λιγότερο από 12 ώρες, αλλά οι οι Bucks κινήθηκαν άμεσα κι αποτελεσματικά, με στόχο να ενισχυθούν και να φτάσουν πιο μακριά από την φετινή σεζόν όπου κι αποκλείστηκαν από τους Celtics με 4-3 στα ημιτελικά της Ανατολής. έτσι το σύνολό του Budenholzer για αρχή συμφώνησε με τον Bobby Portis, ο οποίος θα παραμείνει για ακόμη τέσσερα χρόνια στο Milwaukee έναντι του ποσού των 49 εκατομμυρίων ευρώ, αν και πριν λίγα 24ωρα είχε κάνει opt out από το συμβόλαιό του.

Ακόμη επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Wesley Matthews για ακόμη έναν χρόνο με τον βετεράνο SG/SF να αναμένεται να δώσει κάποιες λύσεις έχοντας συμπληρωματικό ρόλο. Τον ίδιο δρόμο με τον 35χρονο άσο ακολούθησε και o βραχύσωμος γκαρντ Jevon Carter, ο οποίος επέκτεινε την συνεργασία του με τα “Ελάφια” για ακόμη έναν χρόνο, ενώ θυμίζουμε ότι εντάχθηκε στο σύνολό τους μεσούσης της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος η πρώτη μεταγραφική κίνηση των πρωταθλητών του 2021 ήταν η απόκτηση του Αυστραλού φόργουορντ Joe Ingles. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2014 με την Maccabi υπέγραψε για έναν χρόνο με τους Bucks, ενώ προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό.