Το 26αλεπτο βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του Kyrie Irving στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ τα τελευταία 5 χρόνια ίσως να μην είναι αρκετά για να αποτυπώσουν τις ικανότητες και τη “μαγεία” που μεταδίδει όταν βρίσκεται στο παρκέ ο Αμερικανός γκαρντ.

Έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία 5 χρόνια στο ΝΒΑ σε τρεις διαφορετικές ομάδες, τους Cleveland Cavaliers, τους Boston Celtics και τους Brooklyn Nets, o “Uncle Drew” έχει προσφέρει πολλάκις πλούσιο θέαμα στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ με την εξαιρετική του τεχνική κατάρτηση, αλλά και την εκτελεστική δεινότητα.

Ο Kyrie Irving είναι ένας παίκτης ο οποίος σκοράρει με 22,4 πόντους μ.ο. ανά αγώνα, μαζεύει 3,7 ριμπάουντ και μοιράζει 5,7 ασίστ στην καριέρα του μέχρι σήμερα στο ΝΒΑ. Έχει κατακτήσει μια φορά τον τίτλο του πρωταθλήματος με τον Lebron James στου Cavaliers, έχει παίξει 6 φορές σε All Star Game, μια εκ των οποίων αναδείχθηκε και MVP του All Star, έχει κερδίσει τον τίτλο του “Rookie Of The Year”, αλλά πάνω απ’όλα έχει στρέψει από την αρχή του στο ΝΒΑ όλα τα βλέμματα πάνω του με τις εξαιρετικές ικανότητές του.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του τα τελευταία 5 χρόνια στο ΝΒΑ: