Το βασικό μότο της φετινής σεζόν των Μπακς είναι το «Own The Future». Κάτι, σε ελεύθερη μετάφραση, σαν «Κυρίαρχοι του μέλλοντος». Η ομάδα του Μιλγουόκι χάνει μεν για φέτος τα πλέι-οφς, όμως η διοίκηση ποντάρει στα νιάτα των «Ελαφιών», όπως οι Τζαμπάρι Πάρκερ και Κρις Μίντλτον και φυσικά στα εκπληκτικά πρόσφατα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/3), οι παράγοντες του οργανισμού έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Μπακς τα νέα -πιο ολοκληρωμένα- σχέδια του νέου γηπέδου που φιλοδοξούν να χτίσουν στο κέντρο της πόλης, με διάφορες οπτικές του. Καθώς μέσα στη μέρα περιμένουν την έγκριση του δήμου του Μιλγουόκι για την άδεια ανέγερσης της αρένας. Με εξαιρετικές εικόνες για τον σχεδιασμό και τις χρήσεις του γηπέδου.

Παράλληλα, οι Μπακς φρόντισαν να υπενθυμίσουν ότι το αγωνιστικό παρόν και μέλλον τους είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με μία ανάρτηση στους λογαριασμούς της ομάδας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ομάδα του Μιλγουόκι ανέφερε πως ο «Αντέτο» έχει συνολικά 242π., 114ριμπ. και 104 ασίστ στα 12 τελευταία παιχνίδια, εξηγώντας πως «κανένας παίκτης της ομάδας δεν είχε ποτέ παρόμοιες επιδόσεις και στις 3 κατηγορίες σε διάστημα 12 αγώνων! Ούτε καν οι Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Όσκαρ Ρόμπερτσον, Σίντνεϊ Μόνκριφ, Μαρκίς Τζόνσον και Μπομπ Ντάντριτζ», ο οποίος ήταν ένας… σταρ της “κλειδαρότρυπας”!