Την Κυριακή, μετά 18:00 θα ξεκινήσει η «τρέλα» της free agency με τα Μέσα στις ΗΠΑ να αποκτούν σιγά σιγά εικόνα για τους που μπορεί να καταλήξουν τα μεγάλα ονόματα και τους παίκτες να κανονίζουν συναντήσεις με τις ομάδες.

Πάμε να δούμε τις φήμες που αναδείχθηκαν τις τελευταίες ώρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού:

  • Πολύ μεγάλη κουβέντα γίνεται για του που θα καταλήξει ο Λέοναρντ. Σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν, μεγάλη «απειλή» για τους Ράπτορς αποτελούν οι Λος Άντζελες Λέικερς.

 

  • Από την άλλη, ο Άντριαν Βοιναρόφσκι τόνισε σε εκπομπή του ESPN ότι το ενδεχόμενο, ο Ντουράντ και ο Λέοναρντ να αγωνιστούν μαζί στους Κλίπερς έχει πιθανότητες.

 

  • Ο Στέφεν Σμιθ υποστήριξε ότι ο Λέοναρντ ζήτησε συνάντηση με την πρόεδρο των Λέικερς Τζίνι Μπας και τον Μάτζικ Τζόνσον. Όμως, ο Τζόνσον δεν μπορεί να παραβρεθεί στο επίσημο μίτινγκ καθώς δεν αποτελεί μέλος του οργανισμού των Λέικερς. Σε αυτό πολύ πιθανό είναι να βρεθούν οι Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

 

  • Από την άλλη, ο Μάτζικ τόνισε ότι θα βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί την προσπάθεια των Λέικερς να υπογράψουν τον «Klaw» και να γίνουν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο της επόμενης σεζόν.

 

  • Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν είναι πλέον καθόλου δεδομένο ότι θα μείνει στους Σίξερς, παρότι έδειξε ότι ταιριάζει στην φιλοσοφία της Φιλαδέλφεια. Οι τελευταίες πληροφορίες, που προέρχονται από το ESPN, κάνουν λόγο για ενδιαφέρουν του βετεράνου γκαρντ-φόργουορντ να πάρει μεταγραφή στους Χιτ μέσω «sign and trade».

 

  • Ο Άντριαν Βοιναρόφσκι τόνισε ότι οι Ουόριορς θα προσφέρουν μαξ συμβόλαιο ύψους 190 εκατομμυρίων δολαρίων στον Κλέι Τόμπσον κάτι που σημαίνει ότι κατά μεγάλο ποσοστό θα παραμείνει «Πολεμιστής».

 

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του Μαρκ Στάιν, οι Ρόκετς έχουν βρει ομάδα ώστε να δώσουν τον Καπέλα σε μία πιθανή τριπλή ανταλλαγή, αλλά περιμένουν να δουν αν μπορούν να αποκτήσουν τον Τζίμι Μπάτλερ.

 

  • Οι Σακραμέντο Κινγκς βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Χάρισον Μπαρνς με ένα συμβόλαιο τεσσάρων ετών αξίας 88 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με τον Ντέιβ Καρμάικλ δημοσιογράφο που δραστηριοποιείται στο ρεπορτάζ της ομάδας του Σακραμέντο.

 

  • Οι Μπουλς είναι μεταξύ των ομάδων που ενδέχεται να δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ενές Καντέρ σύμφωνα με τον Ίαν Μπέγκλι του SNY.

 

  • Σύμφωνα με τον Ζακ Λοου του ESPN, o Μπεν Σίμονς ενδέχεται πολύ σύντομα να υπογράψει μαξ συμβόλαιο με τους Φιλαντέλφια 76ers. Μάλιστα, αυτό φημολογείται ότι θα είναι για 5 χρόνια αντί 168 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

  • Ο Κέβιν Ντουράντ θα δεχτεί προσφορά ύψους 221 εκατομμυρίων δολαρίων από τους Ουόριορς με τους πρωταθλητές του 2018 να κάνουν άμεσα την προσφορά στον σταρ τους. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Μπράιν Ουίντχορστ με τον «KD» να φημολογείται ότι δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφαση του.