Περίπου μία βδομάδα έμεινε για να ξεκινήσει η …τρέλα της Free Agency με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία όσον αφορά την απόκτηση παικτών για την κατάρτιση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις πιο ενδιαφέρουσες φήμες των τελευταίων ωρών:

  • Οι Λέικερς εμφανίζονται πρόθυμοι να αποκτήσουν τον ΝτιΆντζελο Ράσελ και δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να τον επανεντάξουν στο ρόστερ μετά από δύο χρόνια. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Άρι Άμπραχαμ, ο οποίος τονίζει ότι οι «Λιμνάθρωποι» θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον παίκτη ενόψει της Free Agency.

 

  • Πάντα σύμφωνα με τον Άρι Άμπραχαμ, ο Ράσελ θα ενδιαφερόταν να αγωνιστεί στο Λος Άντζελες, αν οι Λέικερς έκαναν την σωστή οικονομική πρόταση.

 

  • Από την άλλη, οι Τίμπεργουλφς πιστεύουν ότι έχουν την δυνατότητα να κάνουν χώρο στο μισθολόγιο τους και να υπογράψουν τον Ράσελ, σύμφωνα με το ESPN.

 

  • Σύμφωνα με την στήλη του γνωστού δημοσιογράφου Μαρκ Στέιν, το συμβόλαιο που θα βρει ο Αλ Χορφορντ στην αγορά θα πλησιάζει τα 112 εκατομμύρια για τα επόμενα 4 χρόνια. Μένει να δούμε ποια ομάδα θα προσφέρει αυτό το ποσό στον Δομινικανό σέντερ.

 

  • Επιστροφή στους Λέικερς, όπου προσπαθούν να κλείσουν «τρύπες» στο ρόστερ τους. Σύμφωνα με τον Μπράιαν Ουίντχορστ του ESPN, η ομάδα τους Λος Άντζελες ενδιαφέρεται για την απόκτηση, του ΝτιΆντρε Τζόρνταν και του Μπρουκ Λόπεζ.

 

  • O Κάιρι Ίρβινγκ δεν είχε καλές σχέσεις με πολλά άτομα από τον οργανισμό των Σέλτικς τους τελευταίους μήνες. Αυτό υποστηρίζει η δημοσιογράφος, Τζάκι ΜακΜίλαν, η οποία τόνισε ότι στον «Uncle Drew» δεν άρεσε ιδιαίτερα η Βοστόνη, ενώ οι σχέσεις του με τον Ντάνι Έιτζ, Μπραντ Στίβενς και αρκετούς συμπαίκτες του(ανέφερε ενδεικτικά του Μπράουν και Ροζίερ) δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές.