Οι Ουόριορς έστειλαν ένα email στους φιλάθλους τους προσφέροντας ένα μηνιαίο πάσο έναντι 100 δολαρίων μόνο και μόνο για να μπουν στο γήπεδο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

 Και αυτό γιατί δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δούνε το παιχνίδι αφού τα εισιτήρια έχουν προπωληθεί εδώ και μήνες. Έτσι, όποιοι επιλέξουν να αγοράσουν το πάσο, θα μπορέσουν να μπούνε στα μπαρ του γηπέδου και στα εστιατόρια και να παρακολουθήσουν το εκάστοτε παιχνίδι από τις εσωτερικές οθόνες. Ωστόσο οι πρωταθλητές θα προσφέρουν ένα δωρεάν εισιτήριο σε ένα τυχερό, ο οποίος θα είναι μεταξύ των πρώτων 10.000 που θα φτάνουν στο γήπεδο.

Περίπου 200 τέτοια εισιτήρια υπολογίζουν να πουλάνε κάθε μήνα οι υπεύθυνοι του συλλόγου, ξεκινώντας από τον Νοέμβριο ενώ να τονιστεί πως καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν δεν είχε επιχειρήσει κάτι τέτοιο.

Επίσης, οι ”Πολεμιστές” θα φτάσουν την Τρίτη (Τετάρτη 14/11 για μας) τα 300 sold out παιχνίδια, με το σερί να έχει ξεκινήσει στις 18 Δεκεμβρίου 2012. Μόνο τρεις ομάδες έχουν μεγαλύτερο σερί σε sold out παιχνίδια και είναι η Οκλαχόμα (349 παιχνίδια), οι Μαϊάμι (385 παιχνίδια) και οι Ντάλας (751 παιχνίδια).

Γενικά ο κόσμος των Ουόριορς θέλει σαν τρελός να αποκτήσει ένα από τα εισιτήρια της ομάδας και μάλιστα υπάρχουν ήδη 44.000 αιτήσεις στην σχετική λίστα αναμονής και η διοίκηση της ομάδας βρήκε αυτον τον τρόπο με το μηνιαίο πάσο για να δώσει στον κόσμο έστω και μια μικρή γεύση από τα ματς της ομάδας!