Πρόκειται για τα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα της Αμερικής και σε ότι αφορά το ΝΒΑ ένα από τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα όλου του κόσμου. Την Κυριακή είναι ο τελικός του Super Bowl και ποιος είπε ότι οι παίκτες του μπάσκετ δεν θα καθίσουν αναπαυτικά στις πολυθρόνες τους για να το παρακολουθήσουν; Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να κάνουν και προβλέψεις. Σε μίνι γκάλοπ λοιπόν που έγινε σε 15 αθλητές του NBA, οι δέκα τάχθηκαν υπέρ των Ravens και αναφέρθηκαν κυρίως στην παρουσία σε αυτούς, του Ray Lewis, τρεις ήταν υπέρ των 49ers και δύο ψήφισαν λευκό.

Οι υποστηρικτές των Ravens είναι οι: Mario Chalmers, Kyle O’Quinn, Kris Humphries, Udonis Haslem, Maurice Harkless, DeQuan Jones, Ish Smith, Andray Blatche, Al Harrington, Chris Andersen.

Οι  υποστηρικτές των 49ers είναι οι: JJ Redik, Paul George, Damian Lillard.

Ενώ ουδέτεροι είναι οι: Norris Cole και Joel Anthony.

Από τα σχόλια μάλιστα των παικτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δήλωση του Kyle O’Quinn, ο οποίος είπε: “Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που θέλει τους μαύρους να υποστηρίζουν τους Ravens και οι λευκοί να υποστηρίζουν τους 49ers, είμαι μαύρος άρα υποστηρίζω τους Ravens. Θα ήταν πολύ ωραία να δω τον Ray Lewis στην κορυφή”.

Την ίδια στιγμή ο αναποφάσιστος Norris Cole, διχάζεται ανάμεσα στον Ray Lewis και τον Kaepernick.

Πηγή: NFLblog

Tags:
NFL Super Bowl