Ο ανταγωνισμός για την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρός το 2021.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσιεύματα του εξωτερικού που αναφέρουν για  έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών, Τορόντο Ράπτορς, για τον «Greek Freak».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic», οι Ράπτορς σκέπτονται έντονα την περίπτωση του σούπερ σταρ των Μπακς, υπό την προϋπόθεση ότι ο τελευταίος δεν θα ανανεώσει με τα «ελάφια» και μείνει ελεύθερος στην αγορά του 2021.

Οι Καναδοί αναζητούν τον επόμενό τους ηγέτη, στην μετά Καουάι Λέοναρντ εποχή και με βάση ότι θα έχουν αρκετό χώρο στο salary cap, ενδεχομένως αποτελέσουν έναν αρκετά δυνατό ανταγωνιστή στην διεκδίκηση του 24χρονου αθλητή.

Ο Αντετοκούνμπο είχε δηλώσει το παρελθόν ότι επιθυμεί να παραμείνει στους Μπακς, όμως το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της ομάδας την φετινή σεζόν και η προοπτική κατάκτησης ενός πρωταθλήματος θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ομάδα του Μιλγουόκι μπορεί να προσφέρει στον Έλληνα άσο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, συνολικής αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων, το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ.

Στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει εξίσου έντονα σενάρια περί ενδιαφέροντος των Λος Άντζελες Λέικερς για τον Αντετοκούνμπο.