Η μεγαλύτερη γιορτή της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, το ετήσιο All Star Game, αναμένεται να λάβει χώρα -παρά τις αντιξοότητες με την πανδημία του κορονοϊού– την επερχόμενη Κυριακή στην Ατλάντα και το State Farm Arena των τοπικών Hawks, που δεν θα έχουν την παραμικρή υποψηφιότητα σε καμία από τις εκδηλώσεις της βραδιάς, αλλά ούτε και στο μεγάλο αγώνα ανάμεσα σε Team LeBron και Team Durant.

Χθες, ανακοινώθηκαν επίσημα οι τελικοί διαγωνιζόμενοι σε κάθε μια από τις 3 εκδηλώσεις (Τρίποντα, Καρφώματα, Skills Challenge), και το basketblog.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τις λίστες!

Χρονολογικά, το πρώτο δρώμενο θα είναι το Skills Challenge, όπου θα συμμετάσχουν 6 παίκτες, με το ευρωπαϊκό στοιχείο να είναι ξέφρενο.

Πιο συγκεκριμένα, οι Luka Doncic (Dallas Mavericks), Domantas Sabonis (Indiana Pacers) και Nikola Vucevic (Orlando Magic), που έχουν κληθεί και στον αγώνα, θα αντιμετωπίσουν τους Robert Covington (Portland Trail Blazers), Chris Paul (Phoenix Suns) και Julius Randle (New York Knicks), με τα μεγάλα φαβορί να είναι οι Doncic και Paul.

  • Περσινός νικητής: Bam Adebayo (Miami Heat)

Όσον αφορά το διαγωνισμό τριπόντων, όπου και εκεί συμμετέχουν 6 αθλητές της λίγκας, οι Boston Celtics θα έχουν για πρώτη φορά μετά τους Ray Allen και Paul Pierce το 2010 2 δικούς τους παίκτες (Jayson Tatum, Jaylen Brown), ενώ τον χορό θα συνεχίσουν και οι Stephen Curry (Golden State Warriors), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Devin Booker (Phoenix Suns) και Zach LaVine (Chicago Bulls), στον ίσως πιο αμφίρροπο αγώνα της βραδιάς, αφού κανείς τους δεν υστερεί δραματικά από τους κορυφαίους Curry και Booker, που έχουν νικήσει κατά το παρελθόν.

  • Περσινός νικητής: Buddy Hield (Sacramento Kings)

Τέλος, ο διαγωνισμός καρφωμάτων είναι ο μοναδικός που δεν έχει ακόμα γεμίσει, αφού απομένει ακόμα ένας παίκτης, με την λίγκα να μην έχει κατορθώσει να πείσει τους LaVine, Brown και Zion Williamson (ακόμα) και να στρέφει την προσοχή της σε άλλες λύσεις.

Οι 3 υποψήφιοι είναι οι Obi Toppin (New York Knicks), Anfernee Simons (Portland Trail Blazers) και Cassius Stanley (Indiana Pacers), με το ΝΒΑ να αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα τον 4ο και τελευταίο διαγωνιζόμενο.

  • Περσινός νικητής: Derrick Jones Jr. (Miami Heat)