Ο Travis Schlenk δεν το πολυσκέφτηκε. Ήταν η αυτονόητη επιλογή άλλωστε. Ο general manager των Atlanta Hawks ανακοίνωσε σήμερα (5/7) ότι ο Nate McMillan θα παραμείνει ο προπονητής των “γερακιών” και σύμφωνα με το ESPN θα υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο, μετά την εξαιρετική φετινή χρονιά που έκανε στην Ατλάντα.

Όταν ο McMillan αντικατέστησε τον Loyd Pierce στην τεχνική ηγεσία, οι Hawks είχαν ρεκόρ 14-20 και βρίσκονταν στην 11η θέση της ανατολικής περιφέρειας. Με τον 56χρονο προπονητή στο τιμόνι, πάντως, η Atlanta άρχισε μία τρελή πορεία.

Ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με 27 νίκες σε 38 παιχνίδια (και 21 σερί εντός έδρας νίκες), τερμάτισε στην 5η θέση της Ανατολής και στα playoffs απέκλεισε με μειονέκτημα έδρας τους Knicks (4-1 νίκες) και τους 76ers (4-3 νίκες), πριν αποκλειστεί από τους Bucks (4-2 νίκες) στους τελικής της περιφέρειας.

«Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής, και οι δύο αποφασίσαμε να μιλήσουμε μετά το τέλος της χρονιάς. Μιλήσαμε χθες και σήμερα το πρωί συμφωνήσαμε», δήλωσε ο Schlenk.