Ο MVP του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί πλέον διακαή πόθο των περισσότερων ομάδων στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. 

Η ομάδα όμως που εκδηλώνει άμεσα το ενδιαφέρον της για τον “Greak Freak” είναι αυτή των Miami Heat. Σύμφωνα με το «Clutch Points»,οι Heat σκοπεύουν να κινηθούν στην απόκτησή του το καλοκαίρι του 2021 που μένει και ελεύθερος από τους Milwaukee Bucks. Ωστόσο, ο ίδιος ο Γιάννης έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως του αρέσει που βρίσκεται στο Milwaukee και στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τα “Ελάφια”

Φέτος, ο Έλληνας σταρ μετράει στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ 29,9 πόντους, 13,8 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ ανά παιχνίδι. Μάλιστα, προσπαθούν να πείσουν και τον ψηλό της ομάδας τους Bam Adebayo να μιλήσει στον Αντετοκούνμπο για αυτό. Εκείνος όμως δεν φάνηκε να είναι τόσο συνεργάσιμος. 

Αναλυτικά ο Adebayo δήλωσε:

“Στο τέλος της ημέρας, δεν μπορώ να πιέσω έναν άνδρα να πάρει μια τέτοια απόφαση. Αυτή είναι δική του απόφαση, είναι απόφαση της οικογένειάς του. Δεν μπορώ να τον πείσω να κάνει κάτι τέτοιο. Στη διάρκεια του All-Star Weekend ήμασταν κοντά, μιλούσαμε, ήμασταν συμπαίκτες και αυτά δεν έγιναν επειδή έχουμε τον ίδιο ατζέντη. Άλλωστε δεν μιλήσαμε για το μπάσκετ, μιλήσαμε για τις ζωές μας”.