Πάμε να δούμε τις φήμες που ξεχώρισαν στον «μαγικό κόσμο» του NBA:

  • Οι Σέλτικς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Αλ Χόρφορντ για επέκταση συμβολαίου 3 χρόνων. Σύμφωνα με την «Boston Herald», ο Χόρφορντ θα πρέπει να κάνει «opt out» από την «οψιόν» 30 εκατομμυρίων στο συμβόλαιο του(η απόφαση του μέχρι 30 Ιουνίου). Εφόσον αποποιηθεί την παραπάνω επιλογή, η Βοστόνη θα του δώσει μία μακροχρόνια συμφωνία με λιγότερα χρήματα.
  • Ο Ντάνι Γκριν θα ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει τον Τορόντο. Ο δημοσιογράφος του TSN, Τζος Λεουενμπεργκ, τόνισε ότι η απόφαση του Καουάι θα παίξει σημαντικό ρόλο και στις αποφάσεις για το υπόλοιπο ρόστερ. Το παραπάνω ισχύει και τον Γκριν, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «ο Λέοναρντ μπορεί να αλλάξει έναν ολόκληρο οργανισμό προς το καλύτερο».
  • Σύμφωνα με την στήλη του δημοσιογράφου, Μαρκ Στέιν, η λίγκα της Αυστραλίας θέλει να υπογράψει τον ΛαΜέλο Μπολ, μικρότερο αδελφό του Λόνζο. Ο πατέρα τους, Λαβάρ, τόνισε ότι η Κίνα και η Αυστραλία είναι οι δυο πιο πιθανοί προορισμοί αυτήν την στιγμή.
  • Να πούμε εδώ ότι τα συμβόλαια των παικτών τα διαπραγματεύεται η NBL(Λίγκα της Αυστραλίας) και αποφασίζει σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί ο εκάστοτε παίκτης. Σύμφωνα πάλι με τον Μαρκ Στέιν, αν ο Μπολ καταλήξει στην Αυστραλία, πιθανότατα θα αγωνιστεί στους Illawara Hawks. Το πρόγραμμα της λίγκας «Next Star» έχει στόχο την προσέλκυση ταλέντων ανά τον κόσμο και κυρίως από την Αμερική, που δεν έχουν την πρόθεση να συνεχίσουν στο κολέγιο την μπασκετική τους καριέρα. Πιο πρόσφατο παράδειγμα,  αυτού του Αρ Τζέι Χάμπτον, ένα top-5 ταλέντο των ΗΠΑ, που θα αγωνιστεί σε ομάδα της Νέας Ζηλανδίας την ερχόμενη σεζόν
  • Σύμφωνα με την «Denver Post», οι Νάγκετς μίλησαν με τους Πέλικανς για τον Άντονι Ντέιβις, αλλά δεν είχαν την πρόθεση να προσθέσουν σε οποιοδήποτε πακέτο τον Τζαμάλ Μάρεϊ.
  • Οι Λέικερς έχουν στο στόχαστρο τους και τον Καουάι Λέοναρντ σύμφωνα με το «The Ringer».
  • Ο δημοσιογράφος Στιβ Κάιλερ,τόνισε ότι οι Μπόστον Σέλτικς και οι Μπρούκλιν Νετς ήταν οι δύο ομάδες που συζήτησαν με τους Ρόκετς το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Κλιντ Καπέλα.
  • Τέλος, ο Τζούλιους Ραντλ, όπως ήταν αναμενόμενο, αρνήθηκε την οψιόν των 9 εκατομμυρίων που θα λάμβανε την επόμενη χρονιά. Πλέον, είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί χωρίς περιορισμούς στην επερχόμενη «Free Agency». Αυτό υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Σαμς Σαράνια, οποίος τόνισε ότι Ραντλ μένει ελεύθερος μετά από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.