Σημαντική μέρα η σημερινή καθώς απόψε θα δοθούν τα βραβεία της regular season, στα οποία θα δοθεί μεγάλη έμφαση στις επόμενες ώρες από όλα τα μέσα και τις ομάδες όσον αφορά το NBA, ενώ στην χώρα μας υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον

Μέχρι τότε όμως ας δούμε την μεταγραφική φημολογία που επικρατεί τις τελευταίες ώρες:

 

 

  • Εάν αποφασίσει την παραμονή του, ο Λέοναρντ μπορεί να υπογράψει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, με τους Καναδούς να είναι οι μόνοι, που μπορούν να του προσφέρουν το «σούπερμαξ» ύψους 190 εκατομμυρίων δολαρίων για 5 χρόνια.

 

  • Τουρκικό Μέσο αναφέρει ότι ο Φουρκάν Κορκμάζ θα επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ. Ο Τούρκος φόργουορντ θα μείνει ελεύθερος από τους Φιλαδέλφεια 76ers επίσημα στις 30 Ιουνίου με το Μέσο της γειτονικής χώρας,«Ajansspor» να τονίζει ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

 

  • Σύμφωνα με το «NBCSCeltics», η ομάδα της Βοστόνης εξετάζει το ενδεχόμενο να εντάξει στο δυναμικό της τον Στίβεν Άνταμς. Ο σέντερ από την Νέα Ζηλανδία έχει συμβόλαιο ύψους 52 εκατομμυρίων δολαρίων για ακόμη δύο χρόνια με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

 

  • Τομπάιας Χάρις και Τζίμι Μπάτλερ αποτελούν τους βασικούς «πονοκεφάλους» των 76ers ενόψει free agency. Σύμφωνα με τον Χάουαρντ Μπεκ, του «Bleacher Report», οι δυο τους μπορεί να αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες του χρόνου μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο η ομάδα της Φιλάδελφεια να χάσει τους δυο παίκτες το φετινό καλοκαίρι.