Οι ομάδες του NBA γίνονται όλο και πιο «ενεργές» όσο πλησιάζουμε προς την 1η Ιούλη που θα είναι η ημερομηνία έναρξης της Free Agency. Ήδη οι ομάδες είναι πιο κινητικές, ενώ κάποιοι παίκτες ενεργοποίησαν την οψιόν του και θα παραμείνουν στις ομάδες τους.

Πάμε αναλυτικά να δούμε τις φήμες των τελευταίων ωρών:

  •  Ο Κέμπα Ουόλκερ έχει 4 πιθανούς προορισμούς στο μυαλό του σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπραντ Τάουσεντ. Ο βραχύσωμος γκαρντ βλέπει την Βοστόνη έως πρώτη επιλογή, την Σάρλοτ έως δεύτερη και το Ντάλας τρίτη με τους Λέικερς και κάποια ομάδα της Νέας Υόρκης να ακολουθεί σύμφωνα πάντα με τον Τάουνσεντ που ειδικεύεται σε θέματα των Μάβερικς.

 

  • Νικς, Νετς και Κλίπερς είναι αναμέσα στους πιθανούς προορισμούς για τον Κέβιν Ντουράντ σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN. Μάλιστα, ο έμπειρος δημοσιογράφος τόνισε οι Ουόριορς παραμένουν στο παιχνίδι ώστε να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

 

  • Σύμφωνα με τον Ντάρεν Γούλφσον, που ειδικεύεται σε θέματα των Τίμπεργουλφς, η Μινεσότα προσπάθησε να έρθει σε συμφωνία με τους Νετς , που θα περιελάμβανε ένα «sign and trade» για τον ΝτιΆντζελο Ράσελ, που θα κατέληγε στους «Λύκους», ενώ το Μπρούκλιν θα λάμβανε τον Άντριου Ουίγκινς.

 

  • Οι Νικς θα ενδιαφερθούν για τον Τέρι Ροζίερ εάν και εφόσον δεν υπογράψουν κάποιον γκαρντ από το «πάνω ράφι» σύμφωνα με το RealGM.

 

  • Επιπλέον, η ομάδα της Νέας Υόρκης θα σκεφτεί πολύ σοβαρά την απόκτηση του ΝτεΜάρκους Κάζινς σε μία συμφωνία μικρής διάρκειας που δεν θα ξεπερνά τον ένα χρόνο σύμφωνα με τον δημοσιογραφό Μαρκ Στάιν. Το παραπάνω θα ισχύσει αν και εφόσον κανείς από τους Ντουράντ, Λέοναρντ και Ίρβινγκ δεν καταλήξει στον «Μεγάλο Μύλο».

 

  • Σύμφωνα με τον Κρις Χάινς του «Yahoo Sports», πέραν των Μπλέιζερς, οι Λέικερς και οι Σέλτικς ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ενές Καντέρ.

 

  • Επίσης, οι Λέικερς σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του Μάρκους Μόρις με τον παίκτη των Σέλτικς να είναι έτοιμος να εξαργυρώσει την εξαιρετική χρονιά που είχε την περασμένη σεζόν. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο γνωστός δημοσιγράφος Σαμς Σαράνια.

 

  • Ακόμη, ο Σαμς Σαράνια τόνισε ότι οι Μάβερικς, Πέλικανς και Γκρίζλις ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τομπάιας Χάρις, ενώ οι Κλίπερς θα ήθελαν να επαναφέρουν στο ρόστερ τους τον 27χρονο φόργουορντ, αν και εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τον Λέοναρντ.

 

  • Για τον Ρόντε Χόλις-Τζέφερσον των Νετς επρόκειτο να ενδιαφερθούν αρκετές ομάδες μεταξύ αυτών θα είναι οι Ρόκετς, Τίμπεργουλφς και οι Σανς σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια.

 

  • Ενώ πάντα σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο του «The Athletic», οι Μπουλς, Σανς , Ουίζαρντς και Κινγκς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κόρι Τζόσεφ σύμφωνα πάντα με τον Σαμς Σαράνια.

 

  • Οι Ουόριορς θα έχουν ραντεβού με τον Κλέι Τόμπσον μέσα στην επόμενη βδομάδα και αν η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ κάνει πρόταση ύψους 190 εκατομμυρίων για 5 χρόνια τότε το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο παίκτης θα συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους «Πολεμιστές», σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια.

 

  • Ο Τζούλιους Ραντλ αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον στην Free Agency καθώς Νετς, Μπουλς και Νικς σκέφτονται την απόκτηση του.