Η είδηση της ημέρας ήταν ότι οι Λέικερς δημιούργησαν χώρο στο μισθολόγιο τους για ακόμη ένα μαξ συμβόλαιο. Για να το καταφέρουν αυτό έδωσαν τους Βάγκνερ, Μπονγκά, Τζόουνς και ένα πικ δεύτερου γύρου(2022) στους Ουίζαρντς σε μία συμφωνία που θα ενσωματωθεί στην ανταλλαγή του Ντέιβις.

Πάμε να δούμε όμως τι «ακούστηκε» τις τελευταίες ώρες μετά την παραπάνω εξέλιξη:

  • Ο Κλέι Τόμπσον θα ακούσει τις προσφορές των Λέικερς και των Κλίπερς εάν και εφόσον οι Ουόριορς δεν του δώσουν το μαξ συμβόλαιο ύψους 190 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι «LA Times», οπως τονίζει το μέσο του Λος Άντζελες, οι Λέικερς μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι καθώς έχουν χώρο περίπου 32,7 εκατομμύριων στο μισθολόγιο τους.

 

  • Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Σέλτικς θα έχουν την τελική απάντηση του Κέμπα Ουόλκερ μέχρι το βράδυ της Κυριάκης. Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες, από μέσα που ασχολούνται αποκλειστικά με τους Χόρνετς, υποστηρίζουν ότι υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό μεταξύ του βραχύσωμου γκαρντ και των ανθρώπων της ομάδας της Σάρλοτ κάτι που δίνει το προβάδισμα για την απόκτηση του στους Κέλτες.

 

  • Ο ΝτιΆρον Φοξ θα συμμετάσχει στον καμπ της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, που θα λάβει χώρα στο Λας Βέγκας αυτό το καλοκαίρι ενόψει του Παγκοσμίου της Κίνας, σύμφωνα με τον Κρις Χάινς του «Yahoo Sports».

 

  • Τέλος, ο Κάιρι Ίρβινγκ αποτελεί στόχο των Λέικερς, όσο και ο Λέοναρντ. Οι «Λιμνάθρωποι» θα προσπαθήσουν να πείσουν τον «Uncle Drew» να «κατηφορίσει»  στο Λος Άντζελες, παρότι οι Νετς φέρεται να έχουν το «πάνω χέρι». Αυτο τουλάχιστον υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Μαρκ Στάιν, ο οποίος τονίζει ότι οι «Λιμνάνθρωποι» θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα ακόμη σταρ με το χώρο που δημιουργήθηκε στο μισθολόγιο τους μετά την ανταλλαγή με τους Ουίζαρντς.