Οχτώ μέρες μένουν για να ξεκινήσει επίσημα η free agency, που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες της λίγκας. Οι Λέικερς έκαναν κίνηση-ματ με τον Ντέιβις, όμως κάποιες από τις υπόλοιπες ομάδες θέλουν να κάνουν θόρυβο στην αγορά των ελεύθερων.

Ας δούμε τις πιο ενδιαφέρουσες φήμες της λίγκας:

  • Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Άντριαν Βοζναρόφσκι, 4 ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Καούαι Λέοναρντ. Συγκεκριμένα, αυτές θα είναι οι Κλίπερς, οι Νετς, οι Νικς, οι 76ers με τους Ράπτορς να βρίσκονται και αυτοί στην λίστα του «Klaw».

 

  • Οι Νετς πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να υπογράψουν τον Κέβιν Ντουράντ το φετινό καλοκαίρι. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στην εκπομπή του Μπράιαν Ουιντχορστ, ο πρώην συμπαίκτης του «KD», Κέντρικ Πέρκινς. Μάλιστα, οι δυο τους(Πέρκινς και Ουίντχορστ) τόνισαν ότι το Μπρούκλιν φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο αυτήν την στιγμή για την απόκτηση του σούπερσταρ των Ουόριορς.

 

  • Οι Κλίπερς έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Αλ Χόρφορντ, ο οποίος θα ψάξει μία νέα συμφωνία στην ελεύθερη αγορά, όπως υποστηρίζει ο Στιβ Μπούλπετ. Οι δύο ομάδες που φαίνεται να έχουν αρκετές πιθανότητες αυτήν την στιγμή να εντάξουν τον έμπειρο σέντερ στο ρόστερ τους είναι οι Κλίπερς και οι Μάβερικς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «Boston Herald».

 

  • Οι Πέλικανς θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους το Μαρκ Γκασόλ, αν αυτός έκανε opt out από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του σύμφωνα με τον Φλέτσερ Μακέλ, που ειδικεύεται σε θέματα της ομάδας της Νέας Ορλεάνης.

 

  • Ο Ουίλι Κάλι-Στάιν δεν επιθυμεί την παραμονή του στο Σακραμέντο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Τζέισον Άντερσον. Ο σέντερ των Κινγκς θα προτιμούσε η ομάδα του να αποποιηθεί των δικαιωμάτων του ώστε να επιλέξει χωρίς περιορισμούς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως τόνισε ο ατζέντης του. Να θυμίσουμε ότι ο Κάλι-Στάιν είναι «restricted free agent» από την 1η Ιούλη με αποτέλεσμα οι «Βασιλιάδες» να μπορούν να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά.