Μόλις 5 μέρες έμειναν ώστε να ξεκινήσει επίσημα η free agency στο μαγικό κόσμο του NBA. Πάμε να δούμε την φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Αναλυτικά:

  • Πολλά διοικητικά στελέχη ομάδων του NBA πιστεύουν ότι ο Καρμέλο Άντονι θα καταλήξει στους Λέικερς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ίαν Μπέγκλι.

 

  • Οι Λέικερς προσπαθούν να μπουν επιθετικά στην διεκδίκηση του Καούαι Λέοναρντ και να τον συναντήσουν αυτοπροσώπως .Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Άρι Μπράχαμ, με τον «Klaw» να φημολογείται τις προηγούμενες ημέρες ότι έχει 5 ομάδες στην λίστα του με τους «λιμνανθρώπους» να μην βρίσκονται σε αυτήν.

 

  • Ακόμη, οι Λέικερς εξετάζουν την περίπτωση της επιστροφής του Κενταβιους Καλντουελ-Ποπ σε μία πιο φιλική οικονομικά πρόταση για την ομάδα του Λος Άντζελες σύμφωνα με τον Μπράντον Ρόμπινσον του «Basketball Society».

 

  • Ο Κλέι Τόμπσον αναμένει να του προσφερθεί μαξ συμβόλαιο, ένα αυτό δεν γίνει από την πλευρά των Ουόριορς την 1η Ιουλίου τότε ο 29χρονος γκαρντ θα ψάξει αλλού την συμφωνία που θέλει. Αυτό υποστηρίζει ο Άντριαν Βοσναρόφσκι, ο οποίος τονίζει ότι ο Τόμπσον δεν θα πεί όχι σε μία συνάντηση με τους Κλίπερς.

 

  • Επιστροφή στο Λος Άντζελες καθώς εάν ο Τζέι Αρ Σμιθ αφεθεί ελεύθερος από τους Καβαλίερς τότε το πιθανότερο είναι να υπογράψει στους Λέικερς σύμφωνα με τον Κρις Χάινς του «Yahoo Sports».

 

  • Τέλος, το Χιούστον έχει βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση του Τζίμι Μπάτλερ κάτι το οπόιο μπορεί να γίνει μόνο μέσω «sign and trade». Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος Άντριαν Βοσναρόφσκι με την ομάδα του Τέξας να πρέπει να πείσει τους Σίξερς για μία τέτοια κίνηση.