Η ομάδα των Miami Heat δείχνει ξεκάθαρα γιατί έχει φτάσει μέχρι τους τελικούς της Ανατολής στα φετινά Playoffs του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ. Ενώ βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ μέχρι και με 17 πόντους, oι Heat έφτασαν στην ανατροπή και επικράτησαν επί των Boston Celtics με σκορ 106-101 κάνοντας το 2-0.

Πλέον, η ομάδα του coach Erik Spoelstra απέχει μόλις δυο νίκες για να βρεθεί στους τελικούς της Λίγκας. Παρά το γεγονός πως οι “Κέλτες” κυριαρχούσαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο, οι Miami Heat έκαναν την αντεπίθεσή τους και επέστρεψαν στο παιχνίδι. 

Από εκεί και πέρα όλα έδειχναν πως το παιχνίδι άνηκε στους Heat, καθώς είχαν ανακτήσει ήδη πολύ καλή ψυχολογία. Με δύο εύστοχες ελεύθερες βολές του “clutch” Jimmy Butler, οι Miami Heat διαμόρφωσαν το τελικό 106-101 και έκαναν τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στους τελικούς της περιφέρειάς τους.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Goran Dragic, o oποίος τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους και 5 ασίστ, ενώ επάξια δίπλα του στάθηκε ο Bam Adebayo που έφτασε σε ακόμα ένα “double double” με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ. Πολύ θετικός ήταν και ο Duncan Robinson που σημείωσε 18 πόντους, ενώ ο ηγέτης τους Jimmy Butler έμεινε στους 14 πόντους.

Για τους “Κέλτες” ξεχώρισε ο Kemba Walker με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ αρκετά καλοί ήταν και οι Jayson Tatum και Jaylen Brown που σημείωσαν από 21 πόντους έκαστος, που εν τέλει δεν ήταν αρκετοί σε μία ήττα “σοκ” για την ομάδα του coach Stevens.

Boston Celtics – Miami Heat 101-106