Υπέρ το δέον αισιόδοξος παρουσιάστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της New York Post ο Τζέι Αρ Σμιθ. Ο δυναμικός γκαρντ των Νικς δεν φρόντισε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την έναρξη της σεζόν τονίζοντας πως οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν… τον τίτλο.

“Θα πρέπει να αναμένουν την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Τίποτα λιγότερο. Αν στοχεύσουμε σε οτιδήποτε λιγότερο, τότε θα έχουμε αρχίσει, ήδη, να χάνουμε”, δήλωσε με περισσή ειλικρίνεια και… αλαζονεία (;) ο Σμιθ, ο οποίος φαίνεται να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του.

Ο 27χρονος παίκτης θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή του παρουσία στο “Μεγάλο Μήλο” (12.5 πόντοι, 3.9 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.5 κλεψίματα πέρσι) και μαζί με τους Νεοϋορκέζους να φτάσει στην κορυφή του “μαγικού κόσμου”.

Κάτι που, όμως, μοιάζει αρκετά… μακρινό αν αναλογιστούμε και τα ρόστερ των υπόλοιπων ομάδων του ΝΒΑ. Τα όνειρα, βέβαια, δεν κοστίζουν, οπότε ο Σμιθ μπορεί να ονειρεύεται ό,τι θέλει για την προσεχή σεζόν. Το μόνο που απομένει είναι να αποδείξει τα λεγόμενά του και στο παρκέ…