Η συνάντησή της τους ήταν μη τι άλλο θέμα συζήτησης. Από την μια το λαμπερό παρελθόν του ΝΒΑ και ένας μύθος του αθλήματος και από την άλλη ένα από τα πιο καυτά προϊόντα της αμερικανικής μπασκετικής βιομηχανίας και επόμενος mega star του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τον Κόμπι Μπράιαντ σε καμπ της ΝΙΚΕ, αλλά οι δυο τους δεν έμειναν μόνο στα λόγια και στις χειραψίες. Ο Κόμπι… έβγαλε το λάδι του Giannis. Οχι δεν υπερβάλουμε. Ο “Black Mamba” προπόνησε τον Ελληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Οπως είναι φυσικό ο Αντετοκούνμπο πετούσε σε πελάγη ευτυχίας μετά την προπόνηση με τον παλαίμαχο μύθο του ΝΒΑ. Ε, δεν ήταν και λίγο αυτό. Μετά την προπόνηση ο Ελληνας παίκτης έδειξε με παραστατικό τρόπο τα συναισθήματά του και απέδειξε ότι παρά το γεγονός ότι είναι πια τεράστιο όνομα στο ΝΒΑ και όλος ο μπασκετικός πλανήτης υποκλίνεται στα κατορθώματά του, εκείνος παραμένει σεμνός και ταπεινός και σέβεται τις μεγάλες αξίες του αθλήματος.

Ο “Greek Freak” πόσταρε στις σελίδες του στα social media μια φωτογραφία με τον Κόμπι Μπράιαντ. Και το μήνυμα που έγραψε έδειξε τα συναισθήματά του αλλά και τον σεβασμό του για τον παλαίμαχο παίκτη των Λέικερς και θρύλο του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

«Βρες έναν τρόπο και μην μετανιώνεις – Κόμπι Μπιν Μπράιαντ. Ευχαριστώ που με άφησες να δουλέψω μαζί σου, έμαθα πολλά», ανέφερε στο post που έκανε ο Ελληνας παίκτης των Μπακς.

ΤΟ POST ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ