Αναλυτικά όσα είπε:

«Σημαίνει πολλά να τους έχω εδώ. Ξέρουν πως πάντα θα είμαι εκεί για εκείνους, ειδικά σε μια στιγμή σαν αυτή. Ό,τι κι αν κάνω, θα είμαι εκεί για το τελευταίο τους παιχνίδι. Ήταν πολύ ωραία που ήρθαν, χάρηκα πολύ, αλλά από την άλλη μακάρι να μην ερχόντουσαν, γιατί μου φώναζαν συνέχεια να σουτάρω! Ήταν υπέροχα, είναι τα αδέρφια μου!».

-Για την φανέλα που έδωσε στον Καρμέλο Άντονι: «Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω εναντίον του φέτος και να ανταλλάξω φανέλες μαζί του. Ήταν το κομμάτι που έλειπε. Ήταν εκείνος που με βοήθησε και με έκανε να σκεφτώ διαφορετικά, όταν σκεφτόμουν να αποσυρθώ νωρίτερα».

-Για τα 10/28 σουτ που είχε κόντρα στους Νετς: «Δεν ήθελα να σουτάρω κάθε φορά. Δεν είναι ο τρόπος παιχνιδιού μου αυτός. Ένιωθα πολύ άβολα με τόσα σουτ. Μου αρέσει να παίζω ανταγωνιστικά, οπότε δεν ήθελα να παίξω έτσι. Όμως, ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι και ήθελα όλα να είναι γύρω από τους συμπαίκτες μου, όσο το δυνατόν περισσότερο. Να πασάρω, να κάνω triple double και όλα αυτά. Οπότε, τα κατάφερα!. Μπορώ να αποσυρθώ και να είμαι χαρούμενος για την καριέρα μου, την δουλειά μου και όλα όσα μπόρεσα να καταφέρω».

Από την μεριά του, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είπε:

«Αρχίσαμε όλοι μαζί αυτό το ταξίδι. Προφανώς, ο Κρις Πολ ήρθε λίγο πιο μετά από εμάς. Αλλά η σχέση μας είναι πολλά περισσότερα από το μπάσκετ. Ο Πολ έπαιξε χθες, εμείς (σ.σ. οι Λέικερς) επίσης, ο Μέλο είναι εδώ στη Νέα Υόρκη. Οπότε βγήκαν τα σχέδιά μας και πήραμε την απόφαση να έρθουμε».