Οι Ουίζαρντς ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρωταθλητές Καβαλίερς και ο Τζον Ουόλ χαρακτήρισε το συγκεκριμένο παιχνίδι ως το σημαντικότερη της καριέρας του όσον αφορά την κανονική διάρκεια.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο NBA, η Ουάσινγκτονμετράει 11 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια και έχει “σκαρφαλώσει” στην 3η θέση της ανατολικής περιφέρειας, κυνηγώντας μόνο την ομάδα των Σέλτικς και τους πρωτοπόρους Καβαλίερς.

Τα ξημερώματα της Τρίτης ωστόσο οι Ουίζαρντς αντιμετωπίζουν τους Καβαλίερς με τον σούπερσταρ, Τζον Ουόλ, να τονίζει πως: “Έχω αγωνιστεί και σε άλλα σημαντικά παιχνίδια κανονικής διάρκειας στο παρελθόν αλλά δεν νομίζω πως κάποιο ήταν πιο σημαντικό από αυτό. Το Κλίβελαντ είναι μία ομάδα που παίζει καλά αλλά πάνω από όλα υπερασπίζονται τον τίτλο του πρωταθλητή. Ξέρουμε ποιους κυνηγάμε στην Ανατολή. Το σερί μας εντός έδρας είναι εντυπωσιακό και το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο. Σίγουρα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμάς.”

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Ουόλ διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του αφού μετράει μέσους όρους νταμπλ-νταμπλ με 23 πόντους, 10.4 ασίστ και 4.4 ριμπάουντ.