Την κορυφαία παράσταση της καριέρας του έδωσε χθες το βράδυ στο “Madison Square Garden” ο Στίφεν Κάρι, ο οποίος με τους 54π. που σημείωσε λίγο έλειψε να δώσει τη νίκη στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς απέναντι στους Νιου Γιόρκ Νικς. Η εντυπωσιακή αυτή εμφάνιση δεν αρκούσε, όμως, στους “Πολεμιστές“, οι οποίοι ηττήθηκαν, εν τέλει, με 109-105.

Παρόλ’ αυτά, το… κρεσέντο του Ντέιβιντσον δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, με τον ίδιο να δηλώνει: “Ένιωθα καλά όλο το βράδυ. Προφανώς έπαιξα σε ολόκληρο το παιχνίδι, οπότε προσπαθούσα να κρατώ δυνάμεις για την επίθεση και να βοηθήσω στην άμυνα. Όταν είδα ότι ευστοχούσα στα τρίποντα στο τρανζίσιον, από κάθε θέση, τότε κατάλαβα πως θα ήταν ένα καλό βράδυ για μένα”.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Μαρκ Τζάκσον στην 6η θέση της Δύσης πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν, αλλά είναι σίγουρο πως έχοντας στο ρόστερ τους παίκτες με την ποιότητα και την δυνατότητα εξέλιξης, όπως οι Στίφεν Κάρι, Χάρισον Μπαρνς και Κλέι Τόμσον, τότε διαθέτουν τα φόντα να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο εγγύς μέλλον.