Η πρόοδος του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ραγδαία, και έτσι ο Ζακ Λοβ του ESPN στις «τρελές προβλέψεις» του σχετικά με την περίοδο 2016-17, ανέφερε πως ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ των Μπακς έχει αρκετές ώστε να κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε All-Star Game του NBA.

Ο Γιάννης όπως αναφέρει έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του την περσινή σεζόν, φτάνοντας στους 16,9 πόντους, 7,7 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 1,4 κοψίματα και 1,2 κλεψίματα ανά παιχνίδι, αλλά τα πράγματα θα είναι δύσκολα ώστε να φτάσει στη Νέα Ορλέανη, παρότι προβλέπεται να είναι ο μοναδικός που θα πλησιάσει στα περισσότερα triple-double μετά τον Ράσελ Ουέστμπρουκ. Ο λόγος είναι ότι οι όσοι ψηφίσουν στην Ανατολική περιφέρεια, σίγουρα θα στείλουν στις πρώτες θέσεις τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Πολ Τζόρτζ και Καρμέλο Άντονι. Ο Αντετοκούνμπο θα πρέπει να δώσει «μάχη» με τους Πολ Μίλσαπ, Χασάν Ουάιτσαιντ, Αλ Χόρφορντ, Κέβιν Λοβ, Αντρέ Ντρούμοντ, Ντουάιτ Χάουαρντ, Νίκολας Μπατούμ, Νίκολα Βούτσεβιτς, αλλά και αρκετούς που ενδέχεται να προκύψουν μέσα από την σεζόν.

Δεν θα είναι εύκολο, όπως αναφέρει ο Λοβ, αλλά ο Αντετοκούνμπο θέλει να είναι ο πρώτος παίκτης που οι Μπακς στέλνουν σε All-Star Game μετά το μακρινό 2004 και τον Μάικλ Ρεντ.