Το καλοκαίρι αυτό συνεχίζει να είναι γεμάτο γεγονότα για τον «αστέρα» του ΝΒΑ, Ντουέιν Γουέιντ. Ο αρχηγός των Μαϊάμι Χιτ, σε 20 μέρες από σήμερα, σε μία ημέρα που συμπίπτει με την έναρξη του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, θα παντρευτεί την αγαπημένη του Γκαμπριέλ Γιούνιον. Μετά από πολύχρονη σχέση, το ζεύγος αποφάσισε να κάνει το πιο σημαντικό «βήμα» της ζωής του, και βεβαίως όχι μόνο του.

Την κίνηση του Γουέιντ να ζητήσει τη Γιούνιον σε γάμο φαίνεται πως ενέκριναν και τα τρία παιδιά του. Τη συμπάθεια προς τη μέλλουσα μητριά τους καταγράψει πειστικότατα το παρακάτω βίντεο, κατά το οποίο συμμετέχουν επίσης στην πρόταση.

Επιπλέον, παίζουν το δικό τους ρόλο και στην οργάνωση του γεγονότος, με το σύνθημα «Save the Date», εν όψει της 30ής Αυγούστου. Δε διστάζουν να δηλώσουν, και δη με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο, πως θέλουν τη στήριξη του κόσμου στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Η φήμη του Αμερικανού παίκτη είναι τέτοια, που ένα αίτημα σαν αυτό μάλλον φαίνεται εύκολο να γίνει πραγματικότητα.