Απόψε το ελληνικό μπάσκετ έγραψε για μία ακόμα φορά χρυσή σελίδα στην ιστορική βίβλο του καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε να συμμετάσχει στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης (17-19 Φεβρουαρίου) στην βασική πεντάδα κάτι που για πρώτη φορά πετυχαίνει Έλληνας μπασκετμπολίστας!!!

Ο ηγέτης και καλύτερος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς με τον «Βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς και μαζί με τους Καϊρί Ίρβινγκ, Τζίμι Μπάτλερ και Ντεμάρ ΝτεΡόζαν συνθέτουν την βασική πεντάδα της Ανατολής. Από την Δυτική Περιφέρεια ψηφίστηκαν στην βασική πεντάδα οι Κάρι, Ντουράντ, Χάρντεν, Ντέιβις και Λέοναρντ και η «μάχη» των δύο ομάδων αναμένεται με μεγάλη αγωνία.

Ο Γιάννης πέτυχε κάτι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά από το αποψινό κατόρθωμα του φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει σαν παίκτης και ότι θεωρείται δίκαια ένας από τους καλύτερου παίκτες στο ΝΒΑ. Ακόμα το ότι θα είναι στην βασική πεντάδα του All Star Game είναι μία διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό και ο ηγέτης των Μπακς τον διαφημίζει κάθε βράδυ με τις εμφανίσεις του και με το ήθος του και έχει αναγκάσει την Ελλάδα να ξενυχτάει στην τηλεόραση και στα λάπτοπ της για να τον καμαρώνει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.