Οι Milwaukee Bucks κατάφεραν να φτάσουν σχετικά εύκολα στη νίκη απέναντι στους Sacramento Kings με τελικό σκορ 131-123. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να μην αγωνίστηκε πολύ, ωστόσο κατάφερε να βοηθήσει τα “Ελάφια” να κυριαρχήσουν στο παρκέ όσο βρισκόταν μέσα στο ματς.

Πιο συγκεκριμένα, ο “Greak Freak” σημείωσε 15 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ, έδωσε 6 ασίστ και είχε 11/13 προσπάθειες από το δίποντο. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια για τους Bucks, που δείχνουν πως είναι έτοιμοι για το “restart” του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ.

Για την ομάδα του Mike Budenholzer ξεχώρισαν επίσης οι Kyle Korver με 22 πόντους, 5/8 τρίποντα και 6 ριμπάουντ, αλλά και Brook Lopez με 21 πόντους και 4/6 τρίποντα. Από την άλλη, οι Kings είχαν σε καλή βραδιά τους Buddy Hield με 19 πόντους και Kent Bazemore με 16 πόντους αντίστοιχα. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στον σημερινό αγώνα των Bucks.

Σχετικά δύσκολη νίκη αλλά με πολύ θέαμα σημείωσαν και οι Los Angeles Lakers του LeΒron James  κόντρα στους Orlando Magic με τελικό σκορ 119-112. 

Για τους “Λιμνανθρώπους” ξεχώρισε ο Kyle Kuzma που σημείωσε 25 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και ευστόχησε σε 5 σουτ τριών πόντων, αλλά και φυσικά ο ηγέτης τους “King” LeBron James που “σταμάτησε” στους 20 πόντους, μοιράζοντας παράλληλα 7 ασίστ στο παιχνίδι.

Για τους Magic που πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, ξεχώρισαν οι DJ. Augustin με 21 πόντους και Aaron Gordon με 14 πόντους αντίστοιχα. 

Los Angeles LakersOrlando Magic 119112

Milwaukee BucksSacramento Kings 131123