Ιδιαίτερα άτακτος φαίνεται ότι είναι ο Μπλέικ Γκρίφιν, τον οποίο οι Κλίπερς θα στερηθούν για ακόμα ένα χρονικό διάστημα από 4-6 εβδομάδες, για μια εντελώς ανόητη αφορμή.

Συγκεκριμένα ο φόργουορντ της ομάδας του Λος Άντζελες έχει απουσιάσει από τα προηγούμενα 14 παιχνίδια της ομάδας του (ρεκόρ 11-3) υποφέροντας από θλάση στον τετρακέφαλο, πλέον έχει να αντιμετωπίσει και ένα κάταγμα στον οστό του χεριού του. Ο λόγος έγκειται στο γεγονός ότι ο Γκρίφιν ήρθε στα χέρια με μέλος του τμήματος εξοπλισμού των Κλίπερς, μετά από διαφωνία που είχαν οι δυο τους.

Όπως αναφέρουν πηγές ο Γκρίφιν τσακώθηκε με τον υπάλληλο της ομάδας σε εστιατόριο, κατά την διάρκεια του ταξιδιού της ομάδας στο Τορόντο. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ χτύπησε τον άντρα, ο οποίος αποχώρησε από το εστιατόριο, και στην συνέχεια τον ακολούθησε και τον ξανά χτύπησε έξω από αυτό.. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι, ενώ ο άτυχος άνδρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο. Και οι δυο πλέον βρίσκονται στα σπίτια τους, με την διοίκηση των Κλίπερς να αναμένεται να πάρεις τις αποφάσεις της, ενώ το ΝΒΑ ήδη άρχισε έρευνα για το συμβάν.