Τι παιδί κι αυτό! Για την ακρίβεια, εκπροσωπεί όλα τα παιδιά της ηλικίας του, πολύ δε περισσότερο, αυτά που σκέφτονται. Η πιο μεγάλη διαφορά, ίσως να είναι το γεγονός, ότι δεν φοβάται να τα εκφράσει με τρομερή γλαφυρότητα και στην κάμερα. Το αποτέλεσμα, δε θα μπορούσε παρά να είναι το να «τραβά» τα «φώτα» πάνω του, καθώς εκτός των άλλων, μπορεί να αποκληθεί και «πολυμήχανος».

demarjay-degeneres

Ο λόγος γίνεται για τον μικρό Τζαμαϊκανό ΝτεμάρΤζει Σμιθ, ο οποίος μας συστήθηκε μέσω της εκπομπής της Ellen DeGeneres και ήταν από τα πρόσωπα που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο All Star Game του Τορόντο. Αρχικά, ήταν ίσως ο πιο «γλυκός» ρεπόρτερ της σπουδαίας διοργάνωσης του ΝΒΑ, κάνοντας ερωτήσεις προς τους παίκτες, βγαλμένες από τον νου ενός παιδιού εννέα ετών. Από αυτές που μπορεί να είναι απλές, αλλά δεν χαρακτηρίζονται σε καμία περίπτωση απλοϊκές. Δε δίστασε, μάλιστα, να ανταγωνιστεί τους «αστέρες» του κορυφαίου πρωταθλήματος σε διάφορες ασκήσεις, καθώς και να αγωνιστεί στον αγώνα μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά.

Και πώς να «κολλήσει», άλλωστε, όταν το θέμα των ασκήσεων, το έχει ανάγει σε… δική του υπόθεση; Όπως φαίνεται από τη δεύτερη εμφάνισή του, στο «σόου» της DeGeneres, οι φωνές του σε όσους είχαν την ιδέα να τρέξουν μαζί του, είχαν αποτέλεσμα.

Η πρώτη του εμφάνιση, βέβαια, είναι εκείνη που δεν μπορεί να λησμονήσει κανείς. Από εκεί που έδινε οδηγίες σε συνομιλήκους του, βρέθηκε να προκαλεί τον παγκόσμιο πρωταθλητή Γιουσέιν Μπολτ σε αγώνα 100 μέτρων. Και κέρδισε. Γιατί αυτή είναι η νοοτροπία του, δείχνοντάς τη σε κάθε ευκαιρία…

ΝτεμάρΤζει Σμιθ, λοιπόν. Ένα «φαινόμενο», πολυεργαλείο σε όσα κάνει μπροστά στον «φακό», όπως θέλει κανείς τον αποκαλεί. Το σίγουρο, είναι ότι θα μας συνεχίζει να μας απασχολεί!