Χθες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του στους Milwaukee Bucks διέσυραν τους Portland Trail Blazers με 127- 109 στο Oregon, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να σημειώνει ένα μυθικό double double της τάξης των 47 πόντων (18-18 δίποντα) και των 12 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα πρόσθεσε 3 τάπες, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο στη γεμάτη στατιστική του υπηρεσία.

Έτσι, αυτή η επίδειξη δύναμης των «Ελαφιών» -που ήταν και η δεύτερη νίκη τους επί των Blazers τη φετινή σεζόν- έφερε αλλαγές στο ρόστερ των ηττημένων, που ενισχύθηκαν με έναν από τους καλύτερους διαθέσιμους αμυντικούς της free agency, τον Rondae Hollis- Jefferson, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα των Toronto Raptors έπειτα από 4 χρόνια στη Νέα Υόρκη και τους Brooklyn Nets.

Ο απόφοιτος του Arizona έχει αγωνιστεί συνολικά σε 294 παιχνίδια στον κόσμο του ΝΒΑ, μετρώντας 9 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 0.5 τάπα, και έχει καθιερωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών, αφού μαρκάρει 4.5 θέσεις.

Μάλιστα, τις δύο περασμένες του σεζόν στη λίγκα, αγωνίστηκε και ως center ενίοτε, βάζοντας δύσκολα στους stretching 5s του πρωταθλήματος με τα γρήγορα πόδια και την αθλητικότητά του.

Ωστόσο, η πολύ κακή του ποιότητα στην επίθεση και το γεγονός πως δε μπορεί να απειλήσει καθόλου από μακρινή απόσταση ανάγκασε τις ομάδες του ΝΒΑ να σκεφτούν ξανά την περίπτωσή του. Μετά από ένα χρόνο σχεδόν όμως, ο Hollis Jefferson επιστρέφει και αναμένεται να βοηθήσει πολύ ένα σύλλογο που έχει ανάγκη τόσο τους πολυθεσίτες όσο και τους αθλητικούς περιφερειακούς αμυντικούς, ειδικότερα όταν Enes Kanter και Carmelo Anthony αγωνίζονται ταυτόχρονα.