Οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία έχουν φέρει προ δύσκολων καταστάσεων πολλούς Ρώσους επενδυτές και επιχειρηματίες -πέραν των ομάδων που έχουν απομακρυνθεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις-, οι οποίοι αντίκρισαν τις σχέσεις τους με οργανισμούς και ομάδες ανά τη Γηραιά Ήπειρο να ματαιώνονται σε μια στιγμή.

Ένας από αυτούς δεν είναι άλλος από τον Roman Abramovich, που έπειτα από σχεδόν 2 δεκαετίες ως το πρόσωπο της οικονομικής άνθισης της ποδοσφαιρικής Chelsea της Premier League, είπε «αντίο» στην αρμάδα του Λονδίνου -κάτι που έκτοτε έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν πολλοί του χώρου.

Ο Tilman Fertitta λοιπόν, ο ιδιοκτήτης των Houston Rockets του ΝΒΑ, σύμφωνα με το Sky News, φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να δαπανήσει 6 περίπου δισ. δολ. Αμερικής προκειμένου να αγοράσει τον αγγλικό κολοσσό -σε μια κίνηση που φυσικά θα έχει άμεσες εξελίξεις εντός των υπόλοιπων ημερών.

O 65χρονος δισεκατομμυριούχος είναι πρόεδρος των «Ρουκετών» ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2017, αγοράζοντάς τις για 2.2 δισ. δολ. Αμερικής -επίδοση ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ!