Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για την περασμένη σεζόν και σύσσωμος ο μπασκετικός κόσμος στην Ελλάδα και όχι μόνο έσπευσε να του δώσει συγχαρητήρια για την ιστορική αυτή στιγμή, που σημαίνει πολλά πρώτα από όλα για τον Γιάννη και μετά για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Είμαστε υπερήφανοι για τα κατορθώματα του Έλληνα σούπερ σταρ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η σκληρή του δουλειά επιβραβεύθηκε.

Η συγκίνησή μας είναι μεγάλη διότι όλοι γνωρίζουμε από που ξεκίνησε αυτό το παιδί και που έχει φθάσει.

«Γιάννη μην κλαις, το αξίζεις αυτό το βραβείο. Πολλά μπράβο Έλληνα MVP του ΝΒΑ. Μην ξεχάσεις, στην Κίνα θα περάσουμε ωραία με σένα για παρέα”.

Ένας Έλληνας, MVP στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

Ένας Έλληνας…»

 

 

 

 

 

 

 

Η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει:

«Ο Προμηθέας Πάτρας θέλει να συγχαρεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξη του σε MVP για την αγωνιστική περίοδο 2018/19, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την καταπληκτική σεζόν που έκανε με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης είναι ένας σπουδαίος αθλητής, με κορυφαίο ήθος, ο οποίος συνεχίζει να γράφει ιστορία. Δουλεύει σκληρά για να πετύχει τα όνειρα του, χωρίς να ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε. Γιάννη σ’ ευχαριστούμε για την υπερηφάνεια και τη συγκίνηση που μας έκανες να νιώσουμε! Είσαι το λαμπρότερο παράδειγμα για όλους τους νέους αθλητές. Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία σου και τα κατορθώματα σου»!

 

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έτυχε της ύψιστης διάκρισης για έναν παίκτη του ΝΒΑ, αφού αναδείχτηκε σήμερα MVP της σεζόν που πέρασε, κάνοντας υπερήφανους όλους εμάς τους Έλληνες για το νέο του κατόρθωμα. Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ.Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τον διεθνή μας φόργουορντ για την επιτυχία του και του εύχονται ακόμη περισσότερες στη συνέχεια της καριέρας του».

 

 

 

 

Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

O καλύτερος παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο είναι Έλληνας και είναι αθλητής – πρότυπο για τη νεολαία! Γιάννη συγχαρητήρια!#NBA #MVP #Antetokounmpo

 

 

 

Το μήνυμα της Μακάμπι και του Γιάννη Σφαιρόπουλου

«Γιάννη,

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ και εγώ προσωπικά θέλουμε να σε συγχαρούμε, γιατί είσαι ο MVP της σεζόν 2018-2019 στο ΝΒΑ. Είσαι το μεγαλύτερο παράδειγμα, όχι μόνο στο μπάσκετ, σκληρής δουλειάς. Δεν τα παρατάς ποτέ μπροστά στις δυσκολίες και κάνεις τα όνειρά του πραγματικότητα. Συνέχισε να ονειρεύεσαι και να προχωράς, ο ουρανός είναι το ταβάνι σου! Μας έκανες όλου τους Έλληνες περήφανους! Πολλά συγχαρητήρια! Είμαστε υπερήφανοι!».

 

 

 

 

 

To μήνυμα του Γιώργου Πρίντεζη: