Ο Κέβιν Ντουράντ από τα παρκέ του Λονδίνου και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πρωταγωνιστεί στις οθόνες του κινηματογράφου και την ταινία “Thunderstuck”.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ στην Οκλαχόμα ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν από την ερχόμενη Παρασκευή (24/8). Ο Ντουράντ στην ταινία αλλάζει το ταλέντο με έναν 16 χρονο θαυμαστή του, ο οποίος παίζει μπάσκετ στο high school και το όνειρο του ήταν να παίξει μια φορά ένας εναντίον ενός με τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο σταρ των Θάντερ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Χόλιγουντ και απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με το ρόλο του. “Φυσικά ο κόσμος το βλέπει κάπως διαφορετικό αφού είναι λίγο περίεργο για έναν αθλητή του μπάσκετ να κάνει τον ηθοποιό” είπε αρχικά ο Ντουράντ.

Ο τρεις φορές πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ ξεκίνησε τα γυρίσματα για την ταινία κατά τη διάρκεια του περσινού λοκ- άουτ. Ο Ντουράντ συνέχισε λέγοντας: “Είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτή την ευκαιρία. Λίγοι έχουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε μια ταινία σαν παίκτες του μπάσκετ”.