Οι Λέικερς ξεκίνησαν την σεζόν με μεγάλα όνειρα (και όχι άδικα μετά το απόλυτο μεταγραφικό μπαμ με την απόκτηση του Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και τις μεγάλες μεταγραφές των Ρόντο, Στέφενσον, ΜακΓκί), αλλά οι ελπίδες για μα μαγική χρονιά έχουν αποδειχτεί ως τώρα φρούδες. Η ομάδα έχει μείνει σε πολύ ρηχά νερά, έχει ρεκόρ ως τώρα 30 νίκες και 31 ήττες και είναι βυθισμένη στην 10η θέση της κατάταξης της Δυτικής Περιφέρειας.

Η κακή σεζόν έχει αρχίσει ήδη να προκαλεί τριγμούς στην καρέκλα του Λουκ Ουόλτον και τα σενάρια περί διαζυγίου με τον νεαρό προπονητή δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα τα δημοσιεύματα αυτά προχώρησαν ακόμα περισσότερο και ανέφεραν ότι η ομάδα καλοβλέπει τον Τάιρον Λου.

Ο 42χρονος προπονητής μάλιστα είναι παλιός γνώριμος της ομάδας, καθώς υπήρξε παίκτης των Λέικερς. Επαιξε στους «Λιμνάνθρωπους» από το 1998 έως το 2001 και πήρε μαζί τους 2 πρωταθλήματα (2000, 2001).

Ο Λου έχει σχέση και με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς ήταν προπονητής στους Καβαλίερς από το 2016 έως τον Οκτώβριο του 2018 οπότε και απολύθηκε μετά το τραγικό ξεκίνημα του Κλίβελαντ σε εκείνη την σεζόν (0-6).

Ο Λου είχε σηκώσει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ ως βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ το 2016 και μετά την απόλυση του Αμερικανοϊσραηλινού είχε αναλάβει εκείνος την ομάδα. Ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού είχε… πληρώσει τότε ανάμεσα στα άλλα και την κακή του σχέση με τον Τζέιμς και πολύ λένε ότι ο «βασιλιάς» ήταν εκείνος που δεν τον ήθελε στην ομάδα. Αντίθετα ήθελε τον Λου.

Αν έχει παίξει ρόλο ο Τζέιμς και τώρα στα σενάρια που θέλουν τους Λέικερς να έχουν στο στόχαστρο τον Λου; Αυτό ο χρόνος θα το δείξει…