Η Brandy Norwood ήταν ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα κορίτσια των απαρχών της δεκαετίας του 1990 στις ΗΠΑ, με τη φωνή, το ταπεραμέντο και τη σκηνική της παρουσία να της χαρίζουν μόλις στα 15 της χρόνια πάμπολλες δισκογραφικές επιτυχίες αλλά και μια καριέρα που θα ονειρευόταν κάθε τραγουδιστής μεγαλύτερης ηλικίας.

Από τα πρώτα singles μέχρι την παρουσία της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση σε διάφορα projects προτού καν ενηλικιωθεί, η Brandy -όπως άλλωστε έμελλε να γίνει ευρέως αναγνωρίσιμη- κατάφερε να συνεπάρει την pop κουλτούρα της χώρας και να κερδίσει με το… σπαθί της μια θέση στα charts και τα trends της εποχής.

Ούσα αναγνωρίσιμη σε κάθε μήκος και πλάτος των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν λογικό να γίνει ένα όνειρο απατηλό για πολλά παιδιά της ηλικίας της, τα οποία ήθελαν όσο τίποτα να τη γνωρίσουν από κοντά.
Ωστόσο, μόνο ένα τα κατάφερε.

Πριν τα 5 πρωταθλήματα κόσμου, τα 2 MVP Τελικών και το 1 κανονικής διάρκειας, τα 18 All Star Games και τις 27 συνολικά παρουσίες σε 20 χρόνια καριέρας στις γενικότερα κορυφαίες αλλά και τις καλύτερες αμυντικές, ο Kobe Bryant δεν ήταν παρά ένα άσημο παιδί που γεννήθηκε και ανατράφηκε για πολλά χρόνια στην ευρύτερη ζώνη της Philadelphia, όπου ανδρώθηκε και μπασκετικά.

Συγκεκριμένα, ο γιος του παλαίμαχου άσου του ΝΒΑ Joe Bryant επέλεξε το άσημο High School του Lower Merion στις αρχές των ’90ς, με απόλυτο φυσικά στόχο το επόμενο βήμα εκτόξευσης ανάμεσα στους κορυφαίους.

Μετά από μια σχετικά μέτρια χρονιά όπου η ομάδα του μετρούσε τη μια ήττα μετά την άλλη (4-20 τελικό ρεκόρ), ο νεαρός Kobe άρχισε να βρίσκει όλο και περισσότερο τα πατήματά του στο πρωτάθλημα και ξεκίνησε να χτίζει ένα μύθο που θα έμελλε να τον φέρει στο Top-35 όλων των εποχών στο σχολικό επίπεδο!
Από τους 31 πόντους, τα 10 ριμπάουντ, τις 5 ασίστ, τα 2 κλεψίματα και τις 4 τάπες στην τρίτη του χρονιά έφτασε να μετράει 31 πόντους, 12 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 4 τάπες στην τελευταία του σεζόν εκεί, όπου και ξεπερνώντας το φράγμα των 2.880 πόντων κατόρθωσε να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του τοπικού σχολικού μπάσκετ με 2.883 πόντους καριέρας -ξεπερνώντας τον ίσως κορυφαίο center από καταβολάς μπάσκετ, τον Wilt Chamberlain!

 

 

 

Ο θρύλος του είχε μεγαλώσει για τα καλά, με το όνειρό του ΝΒΑ, μετά τον άθλο του Kevin Garnett, o οποίος είχε κατορθώσει ένα χρόνο νωρίτερα να γίνει lottery pick προερχόμενος κατευθείαν από το High School και χωρίς να παραστεί καθόλου στο κολεγιακό μπάσκετ -κάτι που ακολούθησαν υψηλά picks στη συνέχεια όπως ο LeBron James, o Dwight Howard, o Kwame Brown και ο Tracy McGrady– να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ στο στήθος του.

Μια ημέρα λοιπόν, ο Kobe κρατώντας ένα περιοδικό της εποχής πλησιάζει μερικούς φίλους του στο διάλειμμα και τους δείχνει τη φωτογραφία μιας κοπέλας, αναφέροντας πως θα είναι η συνοδός του στο χορό των αποφοίτων στο τέλος της χρονιάς.
Το κορίτσι αυτό φυσικά, δεν ήταν άλλο από την Brandy Norwood, η οποία φιγούραρε ως μια από τις μεγαλύτερες σταρ στα πιο σημαντικά μέσα.

Κανείς δεν το πίστεψε, αλλά εκείνος ήταν επίμονος.
Κάθε μέρα, την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, τους πλησίαζε με το ίδιο περιοδικό και την ίδια φωτογραφία και τους έλεγε πως θα την πείσει να έρθει στο χορό.

Στις 25 Μαϊου 1996, ο χορός επιτέλους έφτασε, αλλά ο Kobe Bryant δεν ήταν πουθενά, κάτι που έκανε τους φίλους να πιστέψουν πως εν τέλει δεν κατάφερε το στόχο του και ντράπηκε να εμφανιστεί μπροστά τους.
Ωστόσο, 3 ώρες μετά την επίσημη έναρξη της βραδιάς, ο Bryant και η Brandy εμφανίζονται με μια τεράστια λιμουζίνα μπροστά στα έκπληκτα μάτια άπαντων!

 

Όπως έμαθαν όλοι στη συνέχεια, οι δυο τους είχαν γνωριστεί ήδη εδώ και μερικές ημέρες, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, αλλά ο «Black Mamba» προτίμησε να ενημερώσει τους φίλους με αυτόν τον… φαντεζί τρόπο.