Η διαμάχη που είχε ο σταρ των Detroit Pistons τότε Isiah Thomas με τον “θρύλο” του ΝΒΑ και των Chicago Bulls Michael Jordan δεν σταμάτησε επί της ουσίας ποτέ!

Μάλιστα, με βάση και τα επεισόδια που προβλήθηκαν από το “The Last Dance”, το οποίο “καθήλωσε” όλον τον μπασκετικό και όχι μόνο πλανήτη, η “κόντρα” μεταξύ των δύο αστέρων του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου “φούντωσε” ξανά.

Σε εκπομπή που είχε προσκληθεί ο Isiah Thomas άφησε “εριστικά” σχόλια για τον “Αir” Jordan καθώς μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν ήταν εκνευρισμένος μαζί του, διότι τον νικούσε συνεχώς στα μεταξύ τους παιχνίδια και στη συνέχεια “εξαπέλυσε” ακόμα περισσότερα “βέλη” για την διαμάχη που διαθέτουν.

Δείτε τι δήλωσε ο Thomas:

“Νικούσα συνέχεια, ή σχεδόν πάντα, γιατί να είμαι εδώ εκνευρισμένος μαζί του; Σίγουρα είμαστε όλοι ανταγωνιστικοί, έχουμε παίξει διάφορα αθλήματα και το σκεφτόμαστε αυτό. Συνήθως όμως αυτός που νικάει όλες τις φορές, ή έστω τις περισσότερες φορές, δεν είναι εκνευρισμένος με κανέναν. Είναι χαρούμενος!”

Βέβαια, η ιστορία δείχνει πως οι Pistons απέκλεισαν τους Bulls για τρεις συνεχόμενες χρονιές (1988, 1989, 1990) και η ομάδα από το Chicago το ανταπέδωσε τη χρονιά του 1990/91. Στα μεταξύ τους παιχνίδια στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες 43 φορές και ο Thomas μετράει 24 νίκες έναντι 19 χαμένων παιχνιδιών.

Δείτε το σχετικό βίντεο: