Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με παίκτες του “μαγικού κόσμου του ΝΒΑ να διαδηλώνουν για τη δολοφονία του George Floyd από αστυνομικό, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, οι οποίοι τραβούν τα βλέμματα των media με άλλες πράξεις, λίγο διαφορετικές.

Πιο συγκεκριμένα, ο σταρ του ΝΒΑ J.R. Smith όπως έκανε και ο ίδιος μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε στα social media του, κυνήγησε και έδειρε έναν άνθρωπο που του έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Ο Smith, ο οποίος δεν έχει βρει κάποια ομάδα στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή όπως είναι γνωστό, παραδέχτηκε πως δεν θα πειράξει κανέναν, εάν δεν τον πειράξουν πρώτα. Ωστόσο, το γεγονός πως του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του, τον έκανε να ξεφύγει και να μην μπορέσει να συγκρατήσει την ψυχραιμία του.

Για αυτό το λόγο, έτρεξε, τον κυνήγησε και κατάφερε να τον “ξαπλώσει” κάτω και να τον δείρει χρησιμοποιώντας και τα πόδια και τα χέρια του. Βέβαια δεν είναι πράξη που αρμόζει σε επαγγελματία αθλητή αυτή, ωστόσο ο ίδιος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη σε μια τέτοια πράξη.

Δείτε το σχετικό βίντεο της πράξης αυτής από τον J.R. Smith: